Lär känna våra medarbetare

Behrooz

Rekryteraren Behrooz om hur du hittar de bästa kandidaterna

Med en magisterexamen i International Human Resource Management från England flyttade Behrooz hem och började sin karriär på Adecco. Här berättar han om sina drivkrafter och hur han bär sig åt för att hitta de kandidater med störst chans att utvecklas med rollen och med bolaget.

Haleema Gill

Haleemas rekryteringsresa till drömjobbet på PwC

Från ansökan, tester och intervjuer till kontraktskrivning. Ta del av Haleemas rekryteringsresa med Adecco till drömjobbet på PwC.

Ida-Maria Karlsson

Rekrytering med passion för kandidatupplevelsen

Ida-Maria Karlsson är rekryteraren som brinner för kandidatupplevelsen och att skapa långvariga relationer. Nyligen firade hon fem år som rekryterare, ett yrke som tagit henne med storm och som fortsätter att utmana och inspirera.

Alexander Sahlin

Konsulten Alexander: Elektrikern som blev CNC-operatör

Alexander är utbildad elektriker i grund och botten men kände inte att rollen var den rätta för honom. I dag jobbar han som CNC-operatör inom industrin och utvecklas mer och mer för varje uppdrag.

Petter Andersson

”Välkommen till Norrbotten”

Från konsult till konsultchef, säljare och till sist regionchef för Norra Norrbotten. Petter Andersson började sin resa på Adecco direkt efter studenten och har hunnit med en hel del sedan dess. Vad är det som driver honom att gå till jobbet varje dag? Här får du ta del av det och mycket mer.

Johanna Hallander

Johanna Hallander om hur klimatomställningen påverkar våra jobb och karriärer

Johanna Hallander har jobbat med hållbarhetsfrågor i över tio år. I hennes roll på Adecco Group ingår bland annat att leda och kommunicera Adeccos hållbarhetsarbete. Här ger hon tips för att lyckas med en grön transformation.

Jenna Johansson

Konsulten Jenna: "Ett perfekt extrajobb för studenter"

Jenna studerar ekonomi och juridik på Lunds universitet. Här berättar hon om varför konsultrollen passar henne och hennes studier så bra.

Leif Wiklund

Konsulten Leif: "Uppdraget på 14 dagar blev till 5 år"

Att få chansen att testa på olika roller och arbetsgivare var det som lockade Leif till att börja jobba som konsult. Hans nuvarande uppdrag skulle initialt vara i två veckor. Läs hela berättelsen och få reda på varför Leif fortfarande är kvar efter fem år.

Linus Eng

Regionchefen Linus: "Att jobba på Adecco är som att komma hem"

Linus Eng har jobbat på Adecco i omgångar sedan 2007. Att få vara med och påverka människors liv i en positiv riktning är en av de stora fördelarna med hans jobb.

Jenny Ohlsson

Konsulten Jenny: "Jag fick verkligen en superchans"

Jenny Ohlssons karriär är ett bevis på att utbildning inte är den enda vägen till ett arbete. Som konsult har hon fått testa på flertalet olika roller och tagit med sig något nytt från varje arbetsplats.

Adecco
Adecco Group