Varning! Vi har blivit uppmärksammade på meddelanden i sociala medier från personer som utger sig för att vara rekryterare hos Adecco. Dessa personer har inget samröre med Adecco. Blockera eller anmäl gärna dessa konton. Alla lediga tjänster hittar du som vanligt här på vår hemsida.

Att jobba som konsult

Att jobba som konsult

Vill du både ha omväxling i arbetet och en trygg anställning? Genom oss får du möjlighet att komma in på Sveriges mest välkända och attraktiva företag.

Du får använda din kunskap och kompetens och eftersom uppdragen varierar har du hela tiden möjlighet att utvecklas samtidigt som du bygger upp ditt personliga nätverk och snabbt stärker ditt CV. När du arbetar hos oss har du fast lön, reglerad semester och all annan trygghet som en anställning ger.

Vi ser våra medarbetare som vår allra viktigaste tillgång och som uthyrd specialist är du Adeccos ambassadör och vårt ansikte utåt. Det är genom dig och våra andra konsulter som vi bygger goda relationer till våra kunder och lägger grunden för ett bra och långvarigt samarbete.

Förmåner som konsult

Kompetensutveckling – fri tillgång till över 200 kurser

Förutom den kompetensutveckling som kommer automatiskt när du arbetar med olika uppdrag får alla Adeccos ordinarie konsulter tillgång till en webbtjänst, Klickportalen, som innehåller fler än 200 e-learningkurser.

Från din första anställningsdag kan du utbilda dig inom bland annat försäljning, ekonomi, IT och personlig utveckling.

Utveckling, uppföljning och coachning

Som anställd konsult har du en ansvarig Business Manager som bland annat ser till att du har passande uppdrag. När du arbetar hos våra kunder kommer din Business Manager att hålla kontakten med dig och kunden för att säkerställa att ni båda är nöjda och att uppdraget löper på som planerat.

Din Business Manager besöker dig på arbetsplatsen, bjuder in dig till kontorets aktiviteter och arbetar för att du har det bra.

Efter sex månaders anställning och därefter varje år kommer du att ha medarbetarsamtal med din Business Manager. Då går ni igenom hur året varit och hur dina framtidsplaner och utvecklingsbehov ser ut.

Friskvård och hälsa

Friskvård är viktigt för Adecco och vi uppmuntrar alla anställda att motionera och ta hand som sig. Som anställd konsult får du friskvårdsbidrag på upp till 3000 kronor per år som kan användas till exempelvis gymkort, besök på simhall eller till annan fysisk aktivitet.

Som Adecco-anställd får du rabatt på olika friskvårdsanläggningar. Är du sugen på att ställa upp i tävlingar tillsammans med andra konsulter sponsrar vi med startavgiften.

Vi vill att du ska må bra, men alla blir sjuka ibland och kan behöva hjälp. Då erbjuder vi Euroaccident, dit du sjukanmäler dig. Du blir då kontaktad av en sjuksköterska som kan ge råd och rekommendationer för snabbare tillfrisknad.

Konsultaktiviteter

Vi vill att du ska trivas hos oss och känna dig som en av oss även när du har ett långt kunduppdrag. Därför ordnar kontoren sammankomster och aktiviteter under året som till exempel after work, träffar på kontoret och gemensamma friskvårdsaktiviter.

Frivillig gruppförsäkring

Adecco har inlett ett samarbete med försäkringsbolaget If och arbetsgivarorganisationen Almega vilket innebär att du som anställd har möjlighet att teckna upp till 8 försäkringar.

Gör dig sökbar för jobb

När du laddar upp ditt CV blir du synlig för arbetsgivare som söker nya talanger. Är det dig de söker? REGISTRERA DITT CV

Hitta det rätta jobbet för dig

Vi har många lediga tjänster, oavsett om du är mitt i karriären eller söker ditt första jobb. SE VÅRA LEDIGA JOBB

Vi är auktoriserade...

… inom bemanning och rekrytering, vilket garanterar att vi följer kraven på företag inom dessa branscher. OM AUKTORISATIONEN

Copyright © Adecco Sweden