Varning! Vi har blivit uppmärksammade på meddelanden i sociala medier från personer som utger sig för att vara rekryterare hos Adecco. Dessa personer har inget samröre med Adecco. Blockera eller anmäl gärna dessa konton. Alla lediga tjänster hittar du som vanligt här på vår hemsida.

Upptäck våra kundcase

Arvidssons Takstolar

Flexibilitet och branschkunskap viktigast för Arvidssons i Luleå

I fem års tid har Arvidssons Takstolar tagit hjälp av Adecco för att lösa personalbehoven under sommaren. Genom att följa marknadens rörelse på ett smidigt sätt så kan bolaget fortsätta sin organiska tillväxtresa.

Fagersta Stainless

Adecco fixar operatörerna till världsledande industri

Helena Holmlund, HR-chef på Fagersta Stainless, berättar här om utmaningarna med att hitta många nya medarbetare med rätt kompetens på en och samma gång, och hur de då dragit extra nytta av samarbetet med Adecco.

Matmissionen

Adeccos lyckade samarbete med Matmissonen

Samarbetet mellan Matmissionen och Adecco har gett vinning till båda parter, där Matmissionen fått tillgång till rutinerad arbetskraft från Adecco för en liten kostnad och Adecco fått möjligheten att få ut konsulter som stått utan arbete under pandemin.

Sparbanken Tanum

Självinsikt ger framgång i Tanum

Tanum ligger i en vacker bygd i norra Bohuslän. Här har 20 procent av befolkningen eget företag och av dessa är 70 procent kunder i Sparbanken Tanum. Läs om hur de genom medvetet arbete skapat en vinnande kombination av kompetenser och personligheter.

Fiedler Lundgren

Fiedler & Lundgren om samarbetet med Adecco för ökad mångfald och inkludering

Fiedler & Lundgren behövde snabbt få in kvalificerade konsulter för att klara en uppskalning i produktionen. Samtidigt ville de fokusera mer på inkludering och mångfald. För att lyckas med detta tog de hjälp av Adecco.

Getinge

Produktionen av respiratorer ökade med 160% för Getinge under pandemin

Under våren 2020 valde Getinge att skala upp sin produktion kraftigt för att öka den globala efterfrågan på avancerade respiratorer och livsuppehållande hjärt-lung-teknik. För att nå det nya produktionsmålet behövdes många nya medarbetare snabbt komma på plats.

Människor promenerar utanför Byggmax

Byggmax kampanj för att skydda riskgrupper ledde till kraftigt ökad e-handel

Byggmax högsäsong brukar vanligtvis dra igång runt påsk. Men efter att ha lanserat en kampanj för att skydda sina äldre kunder ökade både försäljningen och antalet kundärenden. Byggmax behövde hjälp snabbt med att bemanna personal.

Vansbrosimningen i action

Styrelsen skeptisk – tills de träffade rekryteraren Marianne

För en tid sedan behövde Vansbrosimningen rekrytera en ny generalsekreterare. En del styrelsen var till en början skeptisk till att ta in extern hjälp. Här berättar styrelseordförande Olle Emanuelsson om hur tankarna gick.

Trioplasts gäng

Trioplast ställde om och började tillverka skyddsutrustning

Den akuta bristen på skyddsutrustning som uppstod i våras ledde till att industrikoncernen Trioplast ställde om en del av sin verksamhet. Det var ett självklart men utmanade val, berättar Erika Franzen som är HR-chef på Trioplast i Landskrona.

Komsons gäng

"Att anlita ett rekryteringsföretag var inte ett alternativ"

Kommunikationsbyrån Komson vägde både för- och nackdelar innan de bestämde sig för att investera i en rekryteringspartner. För det var precis så de såg det. Som en investering i bolaget.

Copyright © Adecco Sweden