Upptäck våra kundcase

Getinge

Produktionen av respiratorer ökade med 160% för Getinge under pandemin

Under våren 2020 valde Getinge att skala upp sin produktion kraftigt för att öka den globala efterfrågan på avancerade respiratorer och livsuppehållande hjärt-lung-teknik. För att nå det nya produktionsmålet behövdes många nya medarbetare snabbt komma på plats.

Människor promenerar utanför Byggmax

Byggmax kampanj för att skydda riskgrupper ledde till kraftigt ökad e-handel

Byggmax högsäsong brukar vanligtvis dra igång runt påsk. Men efter att ha lanserat en kampanj för att skydda sina äldre kunder ökade både försäljningen och antalet kundärenden. Byggmax behövde hjälp snabbt med att bemanna personal.

Vansbrosimningen i action

Styrelsen skeptisk – tills de träffade rekryteraren Marianne

För en tid sedan behövde Vansbrosimningen rekrytera en ny generalsekreterare. En del styrelsen var till en början skeptisk till att ta in extern hjälp. Här berättar styrelseordförande Olle Emanuelsson om hur tankarna gick.

Trioplasts gäng

Trioplast ställde om och började tillverka skyddsutrustning

Den akuta bristen på skyddsutrustning som uppstod i våras ledde till att industrikoncernen Trioplast ställde om en del av sin verksamhet. Det var ett självklart men utmanade val, berättar Erika Franzen som är HR-chef på Trioplast i Landskrona.

Komsons gäng

"Att anlita ett rekryteringsföretag var inte ett alternativ"

Kommunikationsbyrån Komson vägde både för- och nackdelar innan de bestämde sig för att investera i en rekryteringspartner. För det var precis så de såg det. Som en investering i bolaget.

Adecco
Adecco Group