Ett flexibelt bemanningsföretag

Bemanna med Adecco

Rätt talang för rätt tillfälle! Vi hjälper dig inte bara att tillgodose dina kortsiktiga behov utan gör också ditt företag mer konkurrenskraftigt. Bemanna med oss så slipper du allt krångel.

Läs mer om bemanning

Rekrytera med Adecco

Toppa ditt arbetslag med våra handplockade talanger. Med flera års erfarenhet från rekrytering är vi experter på att hitta rätt person för att täcka just dina behov. Snabbt, smidigt och enkelt.

Läs mer om rekrytering

Extrapersonal från Adecco

Behöver du ta in en extrapersonal under några timmar eller kanske en hel avdelning på heltid? Vi anpassar oss efter just dina behov när vi rekryterar från tusentals kompetenta kandidater.

Läs mer om extrapersonal

Behöver ditt företag nya medarbetare?

Vi hjälper dig lyckas med rekryteringen och täcker snabbt upp med kompetenta medarbetare när du behöver tillfällig förstärkning.

Vår målsättning är att få människor och företag att växa. Vi ger oss inte förrän du är nöjd och har rätt person på rätt plats.

Fyll i formuläret så återkommer vi inom kort

Du kan även ringa oss på 010 - 173 73 00

Genom att skicka in formuläret så accepterar du våra villkor kring GDPR.

”Alltid ett trevligt bemötande och en bra balans mellan professionalism och lättsamhet. Har något inte blivit som önskat har vi en konstruktiv dialog och hittar en lösning tillsammans. Jag kan varmt rekommendera Adecco som leverantör av bemanning och rekrytering.”

Maria Danell

HR-chef på FREJA Transport & Logistics

Bemanningsföretag du kan räkna med

Vi hjälper våra kunder att bli effektivare, lönsammare och mer konkurrenskraftiga, för vi vet att ett företags framgång är helt beroende av de människor som jobbar där. Därför gäller det att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats. Adecco är experter på just det.

I vårt arbete får vi såväl företag som enskilda individer att ta ett kliv framåt, och uppåt. Det är så vi stärker Sverige. Vårt jobb är att låta ditt företag fokusera på sin kärnverksamhet, medan vi sköter resten. Vi gör det vi är bäst på och låter er göra detsamma.

Som världens största HR-partner är vi på Adecco specialister på bemanning och rekrytering. Vi besitter den kunskap och kompetens som efterfrågas, för att vi på bästa sätt ska kunna hjälpa just ditt företag. Därför kan du som kund alltid vara säker på att vi förstår dig och dina behov.

Kontor från norr till söder

Vi har kontor över hela Sverige. Hitta adress och kontaktuppgifter till kontoret som ligger närmast dig. HITTA ETT KONTOR

Behöver du personal?

Vi på Adecco hjälper ditt företag med alla era rekryterings- och bemanningsbehov. JAG SÖKER MEDARBETARE

Vi är auktoriserade...

… inom bemanning och rekrytering, vilket garanterar att vi följer kraven på företag inom dessa branscher. OM AUKTORISATIONEN