Varning! Vi har blivit uppmärksammade på meddelanden i sociala medier från personer som utger sig för att vara rekryterare hos Adecco. Dessa personer har inget samröre med Adecco. Blockera eller anmäl gärna dessa konton. Alla lediga tjänster hittar du som vanligt här på vår hemsida.

Här finns vi

Adecco i Sverige

Adecco har kontor över hela Sverige, från Gällivare i norr, till Stockholm och Jönköping och inte minst Malmö i söder. Vi har över 30 kontor över hela landet där vår personal arbetar efter våra ledord passion, entreprenörskap, ansvar, laganda och kundfokus. Genom åren har vi blivit experter på bemanning och rekrytering och idag är vi det självklara valet för företag som vill hitta rätt personal och konsulter som söker nästa utmaning i sin karriär.

Globalt men även i Sverige jobbar vi med några av världens ledande arbetsgivare, banbrytande startups, kommuner och organisationer. Vi har även tillgång till tusentals kompetenta konsulter eller som vi kallar dem, talanger. Dagligen bidrar de till att utveckla morgondagens svenska arbetsmarknad.

Med vår internationella storlek och lokala förankring skapar vi flexibla och långsiktiga lösningar anpassade efter varje kunds behov. Vår idé är enkel - rätt person, med rätt kompetens, för rätt jobb.

Adecco i Sverige
Adecco
Adecco Group