Kontakta oss

Information med anledning av Corona COVID -19

Adecco Group Sverige vidtar alla nödvändiga steg och försiktighetsåtgärder för att säkerställa hälsa, lugn och stöd för alla som har en relation till Adecco Group, kunder, medarbetare och bemanningskollegor.


Några av de åtgärder vi vidtar är:

• Löpande övervakning av myndigheters bedömningar av situationen för att säkerställa efterlevnad av hälso- och säkerhetsåtgärder, idag och löpande.

• Uppdatering av arbetssätt där vi koncernen i största möjliga utsträckning använder oss av digitala mötesformer som ersättning för fysiska möten. Detta gör vi för att säkerställa en så hög kontinuitet som möjligt i våra pågående och kommande samarbeten utan att riskera att bidra till smittspridning.


I tillägg till ovan har Adecco Group i Sverige utsett en särskild beredskapsgrupp bestående av chefer från ledning och nyckelkompetenser i syfte att snabbt skapa förutsättningar att kunna agera i det fall situationen i Sverige förändras.

Till dig som är konsult hos oss hittar du information på Indecco.

Skriv till oss

SKICKA

Genom att skicka in formuläret så accepterar du våra villkor kring GDPR.

Huvudkontor

Svetsarvägen 8
171 41 Solna
Stockholm

TELEFON:
010 - 173 73 00

Se alla våra kontor och att hitta det som ligger närmast dig genom att klicka här nedanför

Hitta Kontor

Stäng

Kontakta oss på Adecco

I snart tjugo år har Adecco varit verksamt i Sverige. Med kontor över hela landet är det inte bara enkelt att komma i kontakt med oss utan också smidigt att lära känna just ditt lokala Adecco-team. Som ett bemanningsföretag i världsklass har vi kontor från Gällivare i norr till Malmö och Helsingborg i söder.

Föredrar du att kontakta oss så kan du självklart ringa eller mejla. Oavsett om du söker jobb som privatperson eller har ett företag och söker personal är vårt mål att vara tillgängliga för dig. Ovan hittar du vårt mejlformulär samt telefonnummer.

Adecco
Adecco Group