Rekryterings- och bemanningsföretag i Uddevalla

Runt Uddevalla och bohuslänskusten har Adecco arbetat fram ett starkt samarbete med flertalet företag. Vi har byggt upp ett brett nätverk av kandidater och konsulter i området. Tack vare detta är vi ofta en arbetssökarens förstahandsval när de söker arbete, vilket har gett oss en stor kandidatbas.

Vårt mål är att vara er självklara partner när det kommer till personal samt vara det självklara valet för kandidater som söker arbete. Vi har en stark lokal kännedom samtidigt som vi kan dra nytta av att vi är en del av världens största rekryterings- och bemanningsföretag: The Adecco Group.

Kontaktperson

Linus Eng

Regional Branch Manager


linus.eng@adecco.se 073 684 88 70

Vad kostar egentligen bemanning och rekrytering?

Hur mycket kostar det att rekrytera en ekonomiassistent? Vad blir månadskostnaden om du hyr in tre lagerarbetare? När du använder vår priskalkylator får du ett uppskattat prisintervall för en mängd olika yrkesroller.

Vi svarar inom 2 timmar*

Gäller endast företag


Genom att skicka in formuläret så accepterar du våra villkor kring GDPR.


*Gäller på vardagar 8.00-17.00, därefter senast klockan 10.00 nästkommande arbetsdag. Detta formulär riktar sig endast mot företag.

Behöver ditt företag nya medarbetare?

Oavsett om du behöver hyra in eller anställa hittar vi rätt person för jobbet. Kontakta oss så berättar vi mer.


Om du söker jobb så hänvisar vi dig till våra lediga jobb eftersom vi inte har möjlighet att svara på jobbansökningar via detta formulär. Om du har andra frågor som jobbsökande, kontakta oss på info@adecco.se.

Rekrytering och bemanning i Uddevalla

Våra trogna och framför allt nöjda kunder finns som sagt i närheten av Uddevalla och längsmed Bohusläns kust. I orter som Kungshamn och Brastad har flera framgångsrika samarbeten med kunder inom industrin.

Feedback som vi får ifrån våra kunder är dels vår träffsäkerhet och snabbhet när det kommer till att hitta rätt kompetens, men även att vi utstrålar seriositet och mod. Vi har en rak och ärlig dialog under rekryteringsprocessen likväl närvarande och engagerade konsultchefer som finns där för att underlätta för dig.

Vi hyr ut och rekryterar till tjänster på alla nivåer i er organisation och runtom Uddevalla har vi ett långt register av framgångsrika rekryteringar av ekonomer, lastbilschaufförer och livsmedelsoperatörer.

Vi lever och andas våra värdeord: passion, entreprenörskap, kundfokus, ansvar och laganda. Att vi göra skillnad i människors liv är anledningen till att vi går till jobbet varje dag.

Adecco
Adecco Group