Adecco Örebro

Adecco Örebro är bemanningsföretaget du kan lita på. Vi har koll på inte bara bemanningsfrågor utan även rekrytering och alla sorts utmaningar när det kommer till personal. Med en unik lokal förankring men samtidigt en internationell kompetens i ryggen förstår vi att vår expertis, vårt driv och vår pålitlighet är nyckeln till att hitta rätt person, med rätt kompetens, för rätt jobb. Bli en del av Sveriges främsta bemanning- och rekryteringsföretag du också och gå en ljus framtid till mötes med oss på Adecco.

Välkommen att höra av dig!

Cecilia Furusjö

Kontaktperson

Cecilia Furusjö

Regional Branch Manager


cecilia.furusjo@adecco.se 010 - 173 73 00

Adecco Örebro

010 - 173 73 00 orebro@adecco.se

Stenbackevägen 6

702 25 Örebro

Vardagar: 08:00 - 17:00

Vad kostar egentligen bemanning och rekrytering?

Hur mycket kostar det att rekrytera en ekonomiassistent? Vad blir månadskostnaden om du hyr in tre lagerarbetare? När du använder vår priskalkylator får du ett uppskattat prisintervall för en mängd olika yrkesroller.

Vi som arbetar på Adecco Örebro

Cecilia Furusjö

Regional Branch Manager

cecilia.furusjo@adecco.se 073 - 684 71 06

Kontorsansvarig, personalansvar, avtalsansvar

”Jag drivs av att bygga ett starkt team som med arbetsglädje och kreativa lösningar tar vår verksamhet framåt. Att vi tillsammans arbetar för att bygga relationer och få nöjda kunder, konsulter och kandidater.”

Rickard Luchterhand

Business Manager

rickard.luchterhand@adecco.se 021 - 470 29 18

Kundansvarig, personalansvar för konsulter

”Jag drivs av att bygga förtroende och utveckla samarbetet hos våra kunder genom att känna deras verksamheten, se behovet och komma med lösningar. Jag vill få mina konsulter att känna sig uppskattade, trygga och nöjda vilket är en förutsättning för att de ska kunna göra sitt bästa ute hos kunden.”

Daniel Bejersten

Business Manager

daniel.bejersten@adecco.se 070 - 751 - 69 48

Kundansvarig, personalansvar för konsulter

”Att finnas där för både medarbetaren och kunden när det behövs som mest, och att jag får dela med mig av mina erfarenheter från industrin, är vad som motiverar och driver mig dagligen."

Daniel Weiderstål

Business Manager

daniel.weiderstal@adecco.se 021 - 470 29 13

Kundansvarig, personalansvar för konsulter

Rekrytering av medarbetare

”I mötet med mig träffar du en engagerad rekryterare som arbetar målmedvetet för att lösa ert rekryteringsbehov. Jag drivs av att se både kunder och medarbetare nöjda efter en lyckad matchning.”

Vi svarar inom 2 timmar*

Gäller endast företag


Genom att skicka in formuläret så accepterar du våra villkor kring GDPR.


*Gäller på vardagar 8.00-17.00, därefter senast klockan 10.00 nästkommande arbetsdag. Detta formulär riktar sig endast mot företag.

Behöver ditt företag nya medarbetare?

Oavsett om du behöver hyra in eller anställa hittar vi rätt person för jobbet. Kontakta oss så berättar vi mer.


Om du söker jobb så hänvisar vi dig till våra lediga jobb eftersom vi inte har möjlighet att svara på jobbansökningar via detta formulär. Om du har andra frågor som jobbsökande, kontakta oss på info@adecco.se.

Adecco
Adecco Group