Adecco Växjö

Som specialister inom bemanning och rekrytering har vi förmedlat hundratals talanger till några av Växjös mest attraktiva arbetsgivare inom olika branscher. Vi har erfarenhet och kunskap inom vårt område och en stark lokal förankring vilket gör oss till ett intressant val för både företag och människor som vill göra en jobb- eller karriärresa. Inget uppdrag är för stort eller för litet. Vi finns inte enbart i Växjö utan har uppdrag i hela Kronobergs län t ex Tingsryd, Älmhult och Braås. Bli en del av Sveriges främsta rekrytering- och bemanningsföretag du också och gå en ljus framtid till mötes med oss på Adecco. På Adecco i Växjö möter du medarbetare med stor passion för sin uppgift.

Välkommen att höra av dig!

Susanne Zec

Kontaktperson

Susanne Zec

KONTORSCHEF


susanne.zec@adecco.se 010 - 173 73 00

Vad kostar egentligen bemanning och rekrytering?

Hur mycket kostar det att rekrytera en ekonomiassistent? Vad blir månadskostnaden om du hyr in tre lagerarbetare? När du använder vår priskalkylator får du ett uppskattat prisintervall för en mängd olika yrkesroller.

Adecco Växjö

010 - 173 73 00 vaxjo@adecco.se

Klostergatan 2

352 30 Växjö

Vardagar: 08:00 - 17:00

Vi kontaktar dig inom 2 timmar*

Genom att skicka in formuläret så accepterar du våra villkor kring GDPR.


*Gäller på vardagar 8.00-17.00, därefter senast klockan 10.00 nästkommande arbetsdag. Detta formulär riktar sig mot företag.

Behöver ditt företag nya medarbetare?

Vi hjälper dig lyckas med rekryteringen och täcker snabbt upp med kompetenta medarbetare när du behöver tillfällig förstärkning.

Vår målsättning är att få människor och företag att växa. Vi ger oss inte förrän du är nöjd och har rätt person på rätt plats.

Vi som arbetar på kontoret i Växjö

Susanne Zec

Susanne Zec

Kontorschef

susanne.zec@adecco.se

Jag ser mitt jobb som både ansvarfullt och stimulerande. Det är så givande att få arbeta med att ge människor jobb – ett jobb som de längtat efter och passar för och lika givande är det att kunna hjälpa företag med den mest lämpliga kompetensen.

Varje dag i mitt jobb känns som ett nytt kapitel i en bok, lika spännande!

Eleonor Tykesson

Eleonor Tykesson

Senior Business Developer

eleonor.tykesson@adecco.se

Försäljning, uppstart av nya kunder, avtal och offerter

”Jag brinner för att bygga långsiktiga relationer där såväl människan som affären sätts i fokus. Människor är min största drivkraft och det är genom mötet med andra det händer”

Mindy Samwel

Mindy Samwel

Business Manager / Rekrytering

mindy.samwel@adecco.se

Jobbar som driftsansvarig och rekryteringsansvarig för kundsamarbeten och uppdrag, samt personalansvarig för konsulter

Att bidra till samspelet mellan kunder, konsulter och kandidater ger mig en händelserik vardag. Varje dag får jag möjligheten att vara med på någons resa i livet och se en verksamhet eller människa växa och utvecklas. Mitt jobb är lycka i alla dess former.

Ebba Bergersäter

Ebba Bergersäter

Business Manager

ebba.bergersater@adecco.se

Driftsansvarig för kundsamarbeten och uppdrag, samt personalansvarig för konsulter

Kombinationen i min roll med samarbetet mellan kollegor, kunder och konsulter är både svårslagen och unik. Det gör att ingen dag är den andra lik och jag ställs dagligen inför nya tankesätt och möjligheter – underbart!

Andreas Nyström Högemark

Andreas Nyström Högemark

Business Manager

andreas.nystromhogemark@adecco.se

Driftansvarig för Adeccos större kundsamarbeten och uppdrag i regionen, samt personalansvarig för konsulter.

Jag som är en väldigt nyfiken person får jobba med ett så brett spektrum av människor varje dag som stimulerar och utmanar mig på ett fantastiskt sätt. Att arbete är betydelsefullt tvekar nog ingen på - därför känns det givande hjälpa människor framåt och även hjälpa företag med deras viktigaste tillgång, personalen!

Adecco
Adecco Group