Varning! Vi har blivit uppmärksammade på meddelanden i sociala medier från personer som utger sig för att vara rekryterare hos Adecco. Dessa personer har inget samröre med Adecco. Blockera eller anmäl gärna dessa konton. Alla lediga tjänster hittar du som vanligt här på vår hemsida.

Adecco Ludvika

I Ludvika är Adecco ett välkänt och starkt lokalt förankrat rekryterings- och bemanningsföretag och vi samarbetar med en av Ludvikas största arbetsgivare. Vår långa erfarenhet, snabba service och engagemang för kund, kandidat och konsult gör oss till det självklara valet oavsett om det handlar om att anställa montörer, truckförare, orderhanterare eller administratörer. Söker du en ny utmaning och vill utvecklas tillsammans med oss? Tveka då inte att höra av dig och bli en del av Adecco.

Välkommen!

Kontaktperson

Ann Dahlfors

Business Manager


ann.dahlfors@adecco.se 0240-564327

Adecco Ludvika

010 - 173 73 00

Valhallavägen 2

771 31 Ludvika

Vardagar: 08:00 - 17:00

Vi som arbetar på Adecco Ludvika

Ann Dahlfors

Onsite Manager

ann.dahlfors@adecco.se 0240-564327

Izabella Berg

Business Manager

izabella.berg@adecco.se 073 - 684 78 90

Vi svarar inom 2 timmar*

Gäller endast företagGenom att skicka in formuläret så accepterar du våra villkor kring GDPR.


*Gäller på vardagar 8.00-15.00, därefter senast klockan 10.00 nästkommande arbetsdag. Detta formulär riktar sig endast mot företag.

Behöver ditt företag nya medarbetare?

Oavsett om du behöver hyra in eller anställa hittar vi rätt person för jobbet. Kontakta oss så berättar vi mer.


Om du söker jobb så hänvisar vi dig till våra lediga jobb eftersom vi inte har möjlighet att svara på jobbansökningar via detta formulär. Om du har andra frågor som jobbsökande, kontakta oss på info@adecco.se.

Adecco
Adecco Group