Adecco Jönköping

I Jönköpings län arbetar vi med några av de mest välkända arbetsgivarna och genom åren har vi samlat på oss en gedigen erfarenhet, kunskap och kompetens inom personaluthyrning och rekrytering. Våra företagskunder återfinns inom tjänste-, industri- och produktionssektorn och anställer allt från ekonomer till tekniker och truckförare. Inte nog med det. Vi har även vuxit och fortsätter att växa rejält. Bli en del av vår familj du också och gå en ljus framtid till mötes med oss på Adecco.

Välkommen att höra av dig!

Onsite Husqvarna

För dig som vill komma i kontakt med oss som jobbar på Onsite Husqvarna så finns vi på Drottninggatan 2, 561 82 i Huskvarna.

Kontaktperson Marcus Rosell, Kontorschef Onsite Husqvarna

marcus.rosell@adecco.se

073 - 684 70 94

Johanna Grek

Kontaktperson

Johanna Grek

KONTORSCHEF


johanna.grek@adecco.se 073 - 684 77 39

Vad kostar egentligen bemanning och rekrytering?

Hur mycket kostar det att rekrytera en ekonomiassistent? Vad blir månadskostnaden om du hyr in tre lagerarbetare? När du använder vår priskalkylator får du ett uppskattat prisintervall för en mängd olika yrkesroller.

Adecco Jönköping

010 - 173 73 00 jonkoping@adecco.se

Östra Storgatan 9

553 20 Jönköping

Vardagar: 08:00 - 17:00

Vi svarar inom 2 timmar*

Gäller endast företag


Genom att skicka in formuläret så accepterar du våra villkor kring GDPR.


*Gäller på vardagar 8.00-17.00, därefter senast klockan 10.00 nästkommande arbetsdag. Detta formulär riktar sig endast mot företag.

Behöver ditt företag nya medarbetare?

Oavsett om du behöver hyra in eller anställa hittar vi rätt person för jobbet. Kontakta oss så berättar vi mer.


Om du söker jobb så hänvisar vi dig till våra lediga jobb eftersom vi inte har möjlighet att svara på jobbansökningar via detta formulär. Om du har andra frågor som jobbsökande, kontakta oss på info@adecco.se.

Adecco
Adecco Group