Varning! Vi har blivit uppmärksammade på meddelanden i sociala medier från personer som utger sig för att vara rekryterare hos Adecco. Dessa personer har inget samröre med Adecco. Blockera eller anmäl gärna dessa konton. Alla lediga tjänster hittar du som vanligt här på vår hemsida.

Varmt välkommen till oss på Adecco i Jönköping!

Adecco Jönköping

I Jönköpings län arbetar vi med några av de mest välkända arbetsgivarna och genom åren har vi samlat på oss en gedigen erfarenhet, kunskap och kompetens inom personaluthyrning och rekrytering. Våra företagskunder återfinns inom tjänste-, industri- samt produktionssektorn och anställer allt från ekonomer till tekniker och truckförare. Söker du ditt nästa drömyrke eller behöver du som företagare hjälp med bemanning eller rekrytering?

Varmt välkommen att komma i kontakt med oss som jobbar på Adecco Jönköping. Vi finns på Östra Storgatan 9, 553 20 i Jönköping.

Johanna Grek

Kontaktperson

Johanna Grek

REGIONAL BRANCH MANAGER


johanna.grek@adecco.se 073 - 684 77 39

Adecco Jönköping

010 - 173 73 00 jonkoping@adecco.se

Östra Storgatan 9

553 20 Jönköping

Vardagar: 08:00 - 17:00

Adecco i Jönköping

Rekrytering och bemanning i Jönköping

Adecco är det självklara valet för dig som söker experter inom bemanning och rekrytering. Vi verkar inom en rad olika branscher i Jönköping med omnejd och har lång erfarenhet av att matcha duktiga, kompetenta medarbetare med organisationens behov. På Adecco i Jönköping tycker vi det ska vara lätt att hitta rätt person, med rätt kompetens, på rätt plats.

Nedan finner du kontaktuppgifter till våra säljare som gärna hjälper dig. Du hittar oss även på Östra Storgatan 9 (kontorshotellet Dospace) i centrala Jönköping.

Varmt välkommen till Adecco-familjen, vi ser fram emot att höra av dig!

Vi svarar inom 2 timmar*

Gäller endast företag


Genom att skicka in formuläret så accepterar du våra villkor kring GDPR.


*Gäller på vardagar 8.00-15.00, därefter senast klockan 10.00 nästkommande arbetsdag. Detta formulär riktar sig endast mot företag.

Behöver ditt företag nya medarbetare?

Oavsett om du behöver hyra in eller anställa hittar vi rätt person för jobbet. Kontakta oss så berättar vi mer.


Om du söker jobb så hänvisar vi dig till våra lediga jobb eftersom vi inte har möjlighet att svara på jobbansökningar via detta formulär. Om du har andra frågor som jobbsökande, kontakta oss på info@adecco.se.

Vi som arbetar på Adecco Jönköping

Johanna Grek

Johanna Grek

Regional Branch Manager

johanna.grek@adecco.se 073 - 684 77 39

Kontorsansvarig, personalansvar, avtalsansvar

”Min drivkraft är att bygga ett välmående och framgångsrikt team som kontinuerligt ger bästa möjliga upplevelse till kunder, konsulter och kandidater. Varje dag erbjuder vi personer ett nytt arbete antingen genom rekrytering eller ett konsultuppdrag både inom tjänstemannasektorn och kollektivbranschen.”

Linda Josefsson

Linda Josefsson

Senior Talent Agent

linda.josefsson@adecco.se 073 - 684 77 07

Rekrytering av chefer, specialister och medarbetare

”Att få inblick i många olika branscher och företag och träffa drivna och engagerade människor och att hitta matchningen mellan företag och kandidater, det är mitt uppdrag som Rekryteringkonsult. Att kunna hjälpa kunder med olika utmaningar tillsammans med mitt team på Adecco ger mig drivkraft varje dag.”

William Maklin

William Maklin

Business Manager

william.maklin@adecco.se 073 - 684 73 10

Driftansvarig för utvalda kunder, personalansvar konsulter

”Jag inspireras av att skapa synergier och drivs av möten mellan människor! En motivationsfaktor är att få förtroende att tillsammans utveckla våra samarbetspartners konkurrenskraft samt att dagligen utmanas när vi ska hjälpa nästa talang växa och ta nästa steg i karriärslivet.”

Elisabeth Tengmer

Elisabeth Tengmer

Business Manager

elisabeth.tengmer@adecco.se 073 - 684 70 88

Driftansvarig för utvalda kunder, personalansvar konsulter

”Det bästa med att jobba på Adecco är variationen i vardagen. Vi är ett team som ställer upp och stöttar varandra och jobbar alltid för samma mål. Tydlig kommunikation inom teamet och tryggheten i att alla tar sitt ansvar gör att vi kan fokusera på att ge bästa möjliga service till våra samarbetspartner, kunder och konsulter.”

Fredrik Englund

Fredrik Englund

Business Manager

fredrik.englund@adecco.se 073 - 684 78 20

Driftansvarig för utvalda kunder, personalansvar konsulter

”Mitt mål är att leverera den absolut bästa upplevelsen för våra kunder, konsulter och kandidater. Varje dag strävar jag efter att erbjuda människor nya arbetsmöjligheter genom vår rekryterings- och konsultverksamhet. Att få arbeta i Adeccos team ger mig verkligen möjligheten att få uppfylla dessa mål.”

Eddie Avdic

Eddie Avdic

Business Manager

eddie.avdic@adecco.se 072 - 853 03 68

Rekrytering till bemanning

”Det jag älskar med mitt jobb är mötet med människor och bygga relationer. Att verkligen lära känna kunden på djupet, sätta mig in i deras process, skapa ett nätverk och se potentialen i kandidat den själv inte visste fanns.”

Adecco
Adecco Group