Adecco Fagersta

I Norra Västmanland och södra Dalarna är Adecco i Fagersta en stark lokal partner inom bemanning & rekrytering! Vi har ett ständigt flöde av lokal kompetens som, genom Adecco, tar sig vidare till uppdrag ute hos våra kunder. Adecco i Fagersta arbetar med många olika yrkesgrupper som tex operatörer inom stål- & träindustri, ekonomer, tekniker, kundservice & logistikpersonal mm. Därför söker vi hela tiden nya medarbetare med varierande kompetenser – kanske är det du?

Sedan 2007 finns Adecco i Fagersta. Det innebär att vi står för kunskap, hållbarhet, närvaro och kontinuitet. Oavsett om du söker din nästa medarbetare, eller nästa steg i karriären?

Välkommen att höra av dig!

Anders Ericsson

Kontaktperson

Anders Ericsson

KONTORSCHEF


anders.ericsson@adecco.se 010 - 173 73 00

Vad kostar egentligen bemanning och rekrytering?

Hur mycket kostar det att rekrytera en ekonomiassistent? Vad blir månadskostnaden om du hyr in tre lagerarbetare? När du använder vår priskalkylator får du ett uppskattat prisintervall för en mängd olika yrkesroller.

Adecco Fagersta

010 - 173 73 00 fagersta@adecco.se

Fruhem 1

737 40 Fagersta

Vardagar: 08:00 - 17:00

Vi svarar inom 2 timmar*

Gäller endast företag


Genom att skicka in formuläret så accepterar du våra villkor kring GDPR.


*Gäller på vardagar 8.00-17.00, därefter senast klockan 10.00 nästkommande arbetsdag. Detta formulär riktar sig endast mot företag.

Behöver ditt företag nya medarbetare?

Oavsett om du behöver hyra in eller anställa hittar vi rätt person för jobbet. Kontakta oss så berättar vi mer.


Om du söker jobb så hänvisar vi dig till våra lediga jobb eftersom vi inte har möjlighet att svara på jobbansökningar via detta formulär. Om du har andra frågor som jobbsökande, kontakta oss på info@adecco.se.

Adecco
Adecco Group