Adecco Karlskrona

Adecco i Karlskrona är inte bara ett bemanningsföretag att räkna med utan också en aktör med stor kunskap och lång erfarenhet att hitta rätt kompetens i regionen. Med utgångspunkt från kontoret i Karlskrona jobbar vi mot hela länet och har anställda konsulter hos företag i olika branscher runtom i Blekinge. Vi strävar med glädje och passion konstant efter att bli bättre på det vi gör. Vi har funnits i över tjugo år och är en trovärdig och professionell partner inom rekrytering och bemanning. Oavsett om du behöver personal eller söker nytt jobb så kan du bli en del av Sveriges främsta rekryterings- och bemanningsföretag.

Välkommen att höra av dig!

Susanne Zec

Kontaktperson

Susanne Zec

KONTORSCHEF


susanne.zec@adecco.se 010 - 173 73 00

Adecco Karlskrona

010 - 173 73 00 karlskrona@adecco.se

Ellen Klemans gata 3C

371 34 Karlskrona

Vardagar: 08:00 - 17:00

Vi svarar inom 2 timmar*

Gäller endast företagGenom att skicka in formuläret så accepterar du våra villkor kring GDPR.


*Gäller på vardagar 8.00-15.00, därefter senast klockan 10.00 nästkommande arbetsdag. Detta formulär riktar sig endast mot företag.

Behöver ditt företag nya medarbetare?

Oavsett om du behöver hyra in eller anställa hittar vi rätt person för jobbet. Kontakta oss så berättar vi mer.


Om du söker jobb så hänvisar vi dig till våra lediga jobb eftersom vi inte har möjlighet att svara på jobbansökningar via detta formulär. Om du har andra frågor som jobbsökande, kontakta oss på info@adecco.se.

Vi som arbetar på kontoret i Karlskrona

Susanne Zec

Susanne Zec

Kontorschef

susanne.zec@adecco.se

Jag ser mitt jobb som både ansvarfullt och stimulerande. Det är så givande att få arbeta med att ge människor jobb – ett jobb som de längtat efter och passar för och lika givande är det att kunna hjälpa företag med den mest lämpliga kompetensen.

Varje dag i mitt jobb känns som ett nytt kapitel i en bok, lika spännande!

Carina Falck

Carina Falck

Senior Talent Agent

carina.falck@adecco.se

Det bästa med att arbeta som Senior Rekryteringskonsult är att få inblick i så många olika branscher, företag, organisationer. Att ha förmånen att hjälpa dessa att rekrytera de bästa medarbetarna känns som en mycket viktig och meningsfull uppgift. Samtidigt möter jag dagligen spännande personligheter på deras väg mot det perfekta jobbet.

Åsa Lindhoff

Åsa Lindhoff

Senior Business Manager

asa.lindhoff@adecco.se

I min roll som Senior Business Manager får jag det bästa av två världar, jag får vara med att utveckla vårt samarbete med nya och befintliga kunder, hjälpa kandidater och konsulter till att starta eller fortsätta sin karriärresa. Men även möjligheten att jobba mer övergripande med hur. Dvs hur vi ger våra kunder och konsulter den bästa upplevelsen av det Adecco kan erbjuda.

Sebastian Baard

Sebastian Baard

Business Manager

sebastian.baard@adecco.se

Jag är en driven och social person som tycker det är intressant att arbeta med människor. Jag drivs av utveckling och tillsammans med mina kollegor ser vi till att våra konsulter får de bästa möjligheterna att växa och utvecklas hos våra kunder.

Milena Ramic

Milena Ramic

Business Manager

milena.ramic@adecco.se

Jag är en engagerad och driven ledare med ett genuint intresse för människor, personalutveckling och långsiktiga relationer. Jag strävar alltid efter att du som kund, konsult eller kollega ska känna dig omhändertagen och trygg i våra processer.

Sandra Hansson

Sandra Hansson

Business Manager

sandra.hansson@adecco.se

Det bästa med min roll som Business Manager är den stora variationen i jobbet. Ena dagen spenderas tillsammans hos kund på deras företag och nästa dag tillsammans med fantastiska kollegor på kontoret. Att få vara med och påverka och bidra till att våra kandidater finner sitt drömjobb är en fantastisk känsla. Jag älskar att arbeta med människor och att lyckas sammanföra rätt kompetens med rätt företag är ett privilegium.

Olivia Larsson

Olivia Larsson

Junior Business Manager

oliva.larsson@adecco.se

Att jag tillsammans med mina kollegor får arbeta på en arbetsplats som värderar sina medarbetare ger mig de bästa förutsättningarna för att drivas framåt i min roll som Business Manager. Det är spännande med den process vi har och det vi hjälper till och löser; allt ifrån första kundkontakten till att rätt kompetens är på rätt plats.

Adecco
Adecco Group
!-- END OF PAGE BASED CSS / JAVASCRIPT -->