Rekryterings- och bemanningsföretag i Gällivare

Adecco i Gällivare är ett av tre kontor i Norra Norrland.

I Gällivare är Adecco ett välkänt rekryterings- och bemanningsföretag. Vi har funnits på orten sedan 2007 och har sedan dess varit en trygg samarbetspartner med våra kunder som sträcker sig inom ett stort geografiskt område: Kiruna, Gällivare, Pajala och Jokkmokk.

Vi har genom lång erfarenhet, god lokalkännedom och goda relationer kunder främst inom industrin, men även inom andra branscher. Flera av våra kunder är från de största industrierna i Sverige, och är motorn i samhället.

Just nu pågår en stor samhällsomvandling i kommunen, hus och industrier rivs eller flyttas och det innebär bl.a. många nya spännande byggprojekt som ska bli det nya samhället, ”Gällivare – en arktisk småstad i världsklass”. Malmfälten är heta just nu!

Petter Andersson

Kontaktperson

Petter Andersson

Regional Branch Manager


petter.andersson@adecco.se 073 - 804 01 58

Vad kostar egentligen bemanning och rekrytering?

Hur mycket kostar det att rekrytera en ekonomiassistent? Vad blir månadskostnaden om du hyr in tre lagerarbetare? När du använder vår priskalkylator får du ett uppskattat prisintervall för en mängd olika yrkesroller.

Adecco Gällivare

010 - 173 73 00 gallivare@adecco.se

Tingshusgatan 2

982 31 Gällivare

Vardagar: 08:00 - 17:00

Rekrytering och bemanning i Gällivare

I Gällivare har Adecco under många år byggt upp ett stort nätverk och har ett gott samarbete med många nöjda kunder. Kunderna finns främst inom industrin, både gruv- och monteringsindustrin, men även inom andra branscher. Det efterfrågas både rekrytering och bemanning av både arbetare och tjänstemän.

Genom att vi finns lokalt, har vi god kännedom om branschernas behov och vår målsättning är att få människor och företag att växa. Viktigt för oss, är att få vara ute i kundens verksamhet och på så sätt förbättra och utveckla vårt samarbete.

Oavsett kundens behov, täcker vi snabbt upp med kompetenta medarbetare och hjälper dem lyckas med rekryteringen eller när de tillfälligt behöver förstärkning. Vi hjälper dem att hitta rätt person på rätt plats.

Oavsett du är arbetsgivare, arbetssökande eller bara nyfiken på om det finns nya spännande jobb på gång, är vår dörr alltid öppen och du kan komma in på en kopp kaffe.

Välkommen att höra av dig!

Vi svarar inom 2 timmar*

Genom att skicka in formuläret så accepterar du våra villkor kring GDPR.


*Gäller på vardagar 8.00-17.00, därefter senast klockan 10.00 nästkommande arbetsdag. Detta formulär riktar sig endast mot företag.

Behöver ditt företag nya medarbetare?

Oavsett om du behöver hyra in eller anställa hittar vi rätt person för jobbet. Kontakta oss så berättar vi mer.


Söker du jobb?

Då hänvisar vi dig till våra lediga jobb eftersom vi inte har möjlighet att svara på jobbansökningar via detta formulär.

Vi som arbetar på Adecco Gällivare


Petter Andersson

Regional Branch Manager

petter.andersson@adecco.se 073 - 804 01 58

Anette Ömalm

anette.omalm@adecco.se 072 - 211 47 96

Britt-Marie Persson

Talent Agent

britt-marie.persson@adecco.se 070 - 492 11 92

Inger Bergman

Administrator

inger.bergman@adecco.se 072 - 727 33 01
Adecco
Adecco Group