Se alla orter

Adecco Örnsköldsvik

Rekryterings- och bemanningsföretag i Örnsköldsvik

Adecco i Örnsköldsvik är ett av tre kontor i Södra Norrland.

Med lång erfarenhet från en mängd olika yrken och branscher är vi det självklara valet för arbetsgivare som söker rätt personal med rätt kompetens, oavsett om det gäller jobb i Örnsköldsvik eller på orter såsom Kramfors, Docksta, Sollefteå och Nordmaling. Vi arbetar med rekrytering, bemanning och olika typer av HR-stöd.

Vårt kontor ligger centralt i Örnsköldsvik så det är lätt att träffa oss. Vi håller till på Hamngatan 15 A våning 5. Vår ingång är mitt emellan Intersport och Nordea. Du är alltid välkommen att svänga förbi vårt kontor. Vill du vara säker på att vi är där får du gärna boka tid!

Annica Wiberg

Kontaktperson

Annica Wiberg

REKRYTERINGSKONSULT


annica.wiberg@adecco.se 070 - 282 84 14

Adecco Örnsköldsvik

010 - 173 73 00 ornskoldsvik@adecco.se

Hamngatan 15

891 33 Örnsköldsvik

Vardagar: 08:00 - 17:00

Rekrytering och bemanning i Örnsköldsvik

Vi har funnits i Örnsköldsvik sedan början av 2000-talet. Till en början under namnet ProffsPoolen som sedan köptes upp av Adecco 2006. Sedan 2008 har vi arbetat under Adeccos namn

Vår expertis och vår långa erfarenhet av den lokala marknaden har gjort oss till det uppenbara valet för både arbetsgivare och arbetstagare. Inget uppdrag är förstort eller för litet. Bli en del av vår familj du också och gå en ljus framtid till mötes med oss på Adecco.

Välkommen att höra av dig!

Behöver ditt företag nya medarbetare?

Vi hjälper dig lyckas med rekryteringen och täcker snabbt upp med kompetenta medarbetare när du behöver tillfällig förstärkning.

Vår målsättning är att få människor och företag att växa. Vi ger oss inte förrän du är nöjd och har rätt person på rätt plats.

Genom att skicka in formuläret så accepterar du våra villkor kring GDPR.

Vi som jobbar på kontoret i Örnsköldsvik


Annica Wiberg

Annica Wiberg

Talent Agent / Rekryteringskonsult

annica.wiberg@adecco.se 070 - 282 84 14

Ansvarar för rekryteringar, dvs uppdrag där du som kund vill anställa personal till ditt eget företag. Genomför allt från hela rekryteringar, Second Opinions, tester och HR-stöd. Avtalsansvarig.

Michael Hållberg

Michael Hållberg

Business Manager / Konsultchef

michael.hallberg@adecco.se 070 - 282 82 12

Ansvarar för uthyrningen av Adeccos konsulter samt är personalansvarig för dessa. Arbetar även med HR-stöd. Avtalsansvarig. Arbetsmiljöansvarig.

Karin Rundgren

Karin Rundgren

Regional Branch Manager / Kontorschef

karin.rundgren@adecco.se 073 - 684 74 33

Huvudansvarig för kontoren i Örnsköldsvik, Sundsvall och Umeå. Har kontoret i Umeå som hemmabas men finns på plats i Övik oftast varje vecka.

Eva Svenson

Eva Svenson

Administratör

eva.svenson@adecco.se 073 - 684 76 61

Ansvarar för konsultlöner och fakturering. Jobbar oftast på distans.

Adecco
Adecco Group