Rekryterings- och bemanningsföretag i Malmö

Varmt välkommen till oss på Adecco i Malmö!

Adecco är det självklara valet för dig som söker experter inom bemanning och rekrytering. Vi verkar inom en rad olika branscher i Malmö med omnejd och har lång erfarenhet av att matcha duktiga, kompetenta medarbetare med organisationens behov. På Adecco i Malmö tycker vi det ska vara lätt att hitta rätt!

Vi är stolta över de fantastiska och talangfulla konsulter vi har på Adecco. Dagligen ser våra konsulter till att inte bara förvalta utan också utveckla verksamheten på några av de mest välkända och attraktiva arbetsplatserna i Skåne.

Enligt oss är personalen en av de viktigaste resurserna i en organisation och vi ser därför till att skapa goda förutsättningar i arbetslivet för våra kandidater och konsulter. Vi jobbar dagligen med att bygga upp goda relationer för att säkerställa att våra kandidater, konsulter och kunder är nöjda med den upplevelsen som de får av oss på Adecco.

Adecco i Malmö är stolt samarbetspartner till MFF.

Magnus Säll

Kontaktperson

Magnus Säll

Senior Business Developer


magnus.sall@adecco.se 073 - 684 77 34

Vad kostar egentligen bemanning och rekrytering?

Hur mycket kostar det att rekrytera en ekonomiassistent? Vad blir månadskostnaden om du hyr in tre lagerarbetare? När du använder vår priskalkylator får du ett uppskattat prisintervall för en mängd olika yrkesroller.

Adecco Malmö

010 - 173 73 00 malmo@adecco.se

Neptunigatan 42

211 18 Malmö

Vardagar: 08:00 - 17:00

Adeccokontoret i Malmö

Vårt kontor i Malmö

Rekrytering och bemanning i Malmö

Söker du personal för arbete i exempelvis Malmö, Lund, Trelleborg, Eslöv, Svedala eller Ystad? Vi hjälper dig! Vårt team i Malmö arbetar engagerat och målmedvetet med att hitta den kompetens som passar i just er organisation så tveka inte att kontakta oss angående ert behov.

Nedan finner du kontaktuppgifter till våra säljare som gärna hjälper dig. Du hittar oss även på Neptunigatan 42, endast tio minuters promenad från Malmö centralstation.

Du kan också bli en del av Sveriges främsta rekryterings- och bemanningsföretag.

Varmt välkommen till Adecco-familjen, vi ser fram emot att höra av dig!

Vi svarar inom 2 timmar*

Gäller endast företag


Genom att skicka in formuläret så accepterar du våra villkor kring GDPR.


*Gäller på vardagar 8.00-17.00, därefter senast klockan 10.00 nästkommande arbetsdag. Detta formulär riktar sig endast mot företag.

Behöver ditt företag nya medarbetare?

Oavsett om du behöver hyra in eller anställa hittar vi rätt person för jobbet. Kontakta oss så berättar vi mer.


Om du söker jobb så hänvisar vi dig till våra lediga jobb eftersom vi inte har möjlighet att svara på jobbansökningar via detta formulär. Om du har andra frågor som jobbsökande, kontakta oss på info@adecco.se.

Hitta jobb med Adecco Malmö

Söker du jobb och är redo för nya utmaningar? Då har du hamnat på rätt ställe! Vi söker alltid efter duktiga och talangfulla medarbetare och vi arbetar med flera olika affärsområden som bland annat kundtjänst, IT, ekonomi, HR, administration samt lager och logistik.

Kolla gärna vilka lediga jobb vi har just nu och tveka inte att kontakta någon av våra rekryterare om du har några frågor. Kontaktuppgifter till dem hittar du här nedanför.

Vi som arbetar på Adecco Malmö

Adecco General Staffing

Magnus Säll

Magnus Säll

Senior Business Developer

magnus.sall@adecco.se 073 - 684 77 34

Försäljning, uppstart av nya kunder, avtal och offerter

”Det bästa med mitt jobb är att ha möjligheten att kunna förändra en människas liv genom att ge personen ett arbete. Det drivs jag av.”

Sara Höglund

Sara Höglund

Talent Agent

sara.hoglund@adecco.se 073 - 684 73 23

Rekrytering av medarbetare

”Min passion är att samarbeta med dig som jobbsökande och dig som söker kompetens. Detta gör jag genom en kompetensbaserad rekryteringsprocess som säkerställer både hög kandidat- och kundnöjdhet.”

Liridona Brahimi

Liridona Brahimi

Recruiter

liridona.brahimi@adecco.se 073 - 684 72 82

Rekrytering till bemanning

”Jag inspireras av att hjälpa människor ut i arbetslivet och att ta nästa steg i karriären. Att få förtroendet och skapa en god relation med både kunder och kandidater är avgörande för en positiv rekryteringsupplevelse och något jag alltid strävar efter. Alla personliga möten ger rollen som recruiter en extra spänning!”

Ida-Maria Karlsson

Ida-Maria Karlsson

Recruiter

ida-maria.karlsson@adecco.se 073 - 684 72 91

Rekrytering till bemanning

”Att som rekryterare få stödja företag i att hitta rätt kompetens är ett givande och ständigt utvecklande arbete. Dessutom får jag nästan dagligen möjlighet att möta nya personligheter och ta del av deras erfarenheter vilket är otroligt spännande!”

Sofia Nyberg

Sofia Nyberg

Junior Business Manager

sofia.nyberg@adecco.se 073 - 684 73 33

Driftansvarig för utvalda kunder, personalansvar konsulter

”Min drivkraft är att ge bästa möjliga service till kollegor, kunder och konsulter. Det är otroligt kul att få vara en del av våra konsulters utveckling och se dem växa i sina respektive roller.”

Oskar Hansson

Oskar Hansson

Business Manager

oskar.hansson@adecco.se 073 - 684 73 40

Driftansvarig för utvalda kunder, personalansvar konsulter

”Att varje dag kunna skapa mervärde för kund och konsult, och att därmed vara en vital länk i kedjan för alla våra samarbetspartners är oerhört energigivande och inspirerande i min roll.”

Annika Lantz

Annika Lantz

Business Manager

annika.lantz@adecco.se 073 - 684 73 72

Driftansvarig för utvalda kunder, personalansvar konsulter

”I min roll som Business Manager har jag förmånen att slå två flugor i en smäll. Jag öppnar dörrar för människor in på arbetsmarknaden samtidigt som jag tillgodoser mina kunders behov av resurser och verksamhetsutveckling. Det är en häftig känsla och erfarenhet!”

Michaela Johansson

Michaela Johansson

Teamleader

michaela.johansson@adecco.se 073 - 684 74 10

Personalansvar Business Managers och Staffing Coordinator

"Det bästa med att jobba på Adecco är att få vara en del i ett engagerat team som bygger långsiktiga och värdeskapande relationer med våra kunder och konsulter. Det är inspirerande att se hur alla är vinnare i ett bra samarbete."

Philip Lindvall

Philip Lindvall

Regional Branch Manager

philip.lindvall@adecco.se 073 - 684 71 66

Kontorsansvarig, personalansvar, avtalsansvar

”Min drivkraft är att bygga starka och välmående team som kontinuerligt ger bästa möjliga upplevelse till kunder, konsulter och kandidater. Vi driver svensk arbetsmarknad framåt.”

Adecco Managed Services

Matilda Nilsson

Matilda Nilsson

Recruiter

matilda.nilsson@adecco.se 073 - 684 72 70

Rekrytering till bemanning

”Det bästa med att jobba på Adecco är att jag får vara med och hjälpa personer i deras arbetsliv samtidigt som jag kan hjälpa mina kunder att bli konkurrenskraftiga genom rätt kompetens.”

Lisa Mellgård

Lisa Mellgård

Business Manager

lisa.mellgard@adecco.se

Driftansvarig för utvalda kunder, personalansvar konsulter

”Att ha möjlighet att i nära samarbete med våra kunder utvecklas mot gemensamma mål är vad som motiverar och driver mig dagligen.”

Lina Öberg

Lina Öberg

Business Manager

lina.oberg@adecco.se 073 - 684 72 30

Driftansvarig för utvalda kunder, personalansvar konsulter

"Det bästa med min arbetsroll är alla fantastiska människor jag får prata med och träffa dagligen, både kunder, konsulter och kollegor. Att skapa och utveckla relationer är en motivationsfaktor som driver mig att ständigt sträva efter att leverera utifrån bästa möjliga förmåga."

Linn Andreasson

Linn Andreasson

Business Manager

linn.andreasson@adecco.se 076 - 941 27 21

Driftansvarig för utvalda kunder, personalansvar konsulter

”Det bästa med att jobba på Adecco är den vänliga och hjälpsamma kulturen, det stora ansvaret jag får ta, alla människor jag får möta och den utveckling denna roll ger mig. Sen har vi så himla roligt på jobbet!”

Frida Andersson

Regional Branch Manager

frida.andersson@adecco.se 073 - 684 72 39

Föräldraledig

Adecco
Adecco Group