Adecco Göteborg

Göteborg är en självklar rekryteringsort för oss på Adecco när det kommer till att leverera en snabb och träffsäker matchning mellan tjänstemän och företag. Genom åren har vi skaffat oss en bred erfarenhet inom rekrytering och uthyrning vilket möjliggör högklassig matchning mellan kunder och kandidater för så väl långsiktiga som kortsiktiga uppdrag. Vårt stora nätverk består av kunder och kandidater med erfarenhet av bland annat ekonomi, logistik, administration och HR. Vi har förmedlat allt från HRBP, ekonomiansvariga och speditörer till lagerpersonal och produktionsledare. Företagen vi samarbetar med är väl etablerade på arbetsmarknaden och verksamma i Göteborgsområdet. Bli en del av Sveriges främsta rekryteringsföretag och låt oss vara bryggan mellan dig som kandidat och dig som kund för att uppnå långsiktiga och förstklassiga lösningar för hela tjänstemannasektorn.

Välkommen att höra av dig!

Andreas Börjesson

Kontaktperson

Andreas Börjesson

KONTORSCHEF


andreas.borjesson@adecco.se 073 - 684 70 69

Vad kostar egentligen bemanning och rekrytering?

Hur mycket kostar det att rekrytera en ekonomiassistent? Vad blir månadskostnaden om du hyr in tre lagerarbetare? När du använder vår priskalkylator får du ett uppskattat prisintervall för en mängd olika yrkesroller.

Adecco Göteborg

010 - 173 73 00 goteborg@adecco.se

Torggatan 6

411 05 Göteborg

Vardagar: 08:00 - 17:00

Vi svarar inom 2 timmar*

Gäller endast företag


Genom att skicka in formuläret så accepterar du våra villkor kring GDPR.


*Gäller på vardagar 8.00-17.00, därefter senast klockan 10.00 nästkommande arbetsdag. Detta formulär riktar sig endast mot företag.

Behöver ditt företag nya medarbetare?

Oavsett om du behöver hyra in eller anställa hittar vi rätt person för jobbet. Kontakta oss så berättar vi mer.


Om du söker jobb så hänvisar vi dig till våra lediga jobb eftersom vi inte har möjlighet att svara på jobbansökningar via detta formulär. Om du har andra frågor som jobbsökande, kontakta oss på info@adecco.se.

Adecco
Adecco Group