Adecco Göteborg

Som Sveriges andra största stad är Göteborg en självklar rekryteringsort för oss på Adecco i synnerhet när det kommer till studenter. Genom åren har vi skaffat oss en gedigen expertis inom rekrytering och flexibel bemanning med fokus på bland annat ekonomi, finans, försäkring och logistik. Vi har förmedlat allt från lagerpersonal, montörer och produktionsledare till företag i Kungälv, Mölndal, Kungsbacka och Varberg. Bli en del av Sveriges främsta rekrytering- och bemanningsföretag du också och gå en ljus framtid till mötes med oss på Adecco.

Välkommen att höra av dig!

Maja Wikemark

Kontaktperson

Maja Wikemark

KONTORSCHEF


maja.wikemark@adecco.se 073 - 684 77 20

Vad kostar egentligen bemanning och rekrytering?

Hur mycket kostar det att rekrytera en ekonomiassistent? Vad blir månadskostnaden om du hyr in tre lagerarbetare? När du använder vår priskalkylator får du ett uppskattat prisintervall för en mängd olika yrkesroller.

Adecco Göteborg

010 - 173 73 00 goteborg@adecco.se

Torggatan 6

411 05 Göteborg

Vardagar: 08:00 - 17:00

Vi svarar inom 2 timmar*

Genom att skicka in formuläret så accepterar du våra villkor kring GDPR.


*Gäller på vardagar 8.00-17.00, därefter senast klockan 10.00 nästkommande arbetsdag. Detta formulär riktar sig endast mot företag.

Behöver ditt företag nya medarbetare?

Oavsett om du behöver hyra in eller anställa hittar vi rätt person för jobbet. Kontakta oss så berättar vi mer.


Söker du jobb?

Då hänvisar vi dig till våra lediga jobb eftersom vi inte har möjlighet att svara på jobbansökningar via detta formulär.

Adecco
Adecco Group