Rekryterings- och bemanningsföretag i Karlstad

I Karlstad är Adecco ett välkänt och starkt lokalt förankrat bemannings- och rekryteringsföretag tack vare vårt engagemang och mångåriga erfarenhet. Vi brukar säga att det som gör oss till det självklara valet för våra kandidater, konsulter och kunder är just vi på kontoret.

Kontoret har funnits i Karlstad sedan Adecco fusionerades med Olsten Personalkraft en gång i tiden och några av oss på kontoret har varit med från början.

Med en genomsnittlig anställningstid på 12 år har vi byggt upp ett fantastiskt nätverk runt om i Värmland. Vi tycker fortfarande att det är lika roligt när vi kan hjälpa våra kunder till att bli mer framgångsrika.

Kristofer Wahl

Kontaktperson

Kristofer Wahl

REGIONAL BRANCH MANAGER


kristofer.wahl@adecco.se 073 - 684 71 60

Adecco Karlstad

010 - 173 73 00 karlstad@adecco.se

Kungsgatan 8

652 24 Karlstad

Vardagar: 08:00 - 17:00

Rekrytering och bemanning i Karlstad

Våra trogna och framför allt nöjda kunder återfinns över hela Värmland inom en rad olika branscher. Det våra kunder säger om oss i våra kundundersökningar är att vi är snabba, enkla, närvarande och har förmågan att hitta rätt kandidater.

Vi lever och andas våra värdeord: passion, entreprenörskap, kundfokus, ansvar och laganda. Att vi gör skillnad i människors liv är anledningen till att vi går till jobbet varje dag.

Vi hyr ut och rekryterar till tjänster på alla nivåer i din organisation. Bli en del av Sveriges främsta rekryterings- och bemanningsföretag du också och gå en ljus framtid till mötes med oss på Adecco.

Adecco i Värmland är stolt partner till Färjestad BK.

Vi svarar inom 2 timmar*

Gäller endast företag


Genom att skicka in formuläret så accepterar du våra villkor kring GDPR.


*Gäller på vardagar 8.00-15.00, därefter senast klockan 10.00 nästkommande arbetsdag. Detta formulär riktar sig endast mot företag.

Behöver ditt företag nya medarbetare?

Oavsett om du behöver hyra in eller anställa hittar vi rätt person för jobbet. Kontakta oss så berättar vi mer.


Om du söker jobb så hänvisar vi dig till våra lediga jobb eftersom vi inte har möjlighet att svara på jobbansökningar via detta formulär. Om du har andra frågor som jobbsökande, kontakta oss på info@adecco.se.

Vi som arbetar på Adecco Karlstad


Kristofer Wahl

Kristofer Wahl

Regional Branch Manager

kristofer.wahl@adecco.se 073 - 684 71 60

Kontorsansvarig, personalansvar, avtalsansvar

”Att få hjälpa de värmländska företagen att utvecklas och samtidigt bidra till att människor får jobb är en oslagbar kombination som vi på Adecco erbjuder. När vi ser resultatet av ett lyckat samarbete och kunden, konsulterna och mina kollegor är nöjda mår jag som bäst!”

Sara Pagré

Sara Pagré

Business Manager

sara.pagre@adecco.se 073 - 684 74 09

Driftansvarig för utvalda kunder, personalansvar konsulter

"Jag värnar om att våra konsulter har det bra ute hos våra kunder samtidigt som kunden får det bästa erbjudandet."

David Holst

David Holst

Business Manager

david.holst@adecco.se 073 - 684 70 03

Driftansvarig för utvalda kunder, personalansvar konsulter

"Att kunna vara med och bidra till att människor får jobb samtidigt som jag får hjälpa kunder att hitta de kompetenser som dem söker är något som driver mig i mitt arbete som Business manager!”

Marianne Pettersson

Marianne Pettersson

Senior Talent Agent

marianne.pettersson@adecco.se 073 - 684 70 45

Rekrytering av chefer och specialister, tester

"Att få förnyat förtroende att rekrytera kritiska tjänster till våra kunders verksamhet är fantastiskt kul men också ett ansvar som jag gärna förvaltar."

Adecco
Adecco Group