Varning! Vi har blivit uppmärksammade på meddelanden i sociala medier från personer som utger sig för att vara rekryterare hos Adecco. Dessa personer har inget samröre med Adecco. Blockera eller anmäl gärna dessa konton. Alla lediga tjänster hittar du som vanligt här på vår hemsida.

Rekryterings- och bemanningsföretag i Stockholm

Som en av världens största rekryterings- och bemanningsföretag har vi några av världens mest välkända och attraktiva arbetsgivare som kunder. Vårt kontor i Stockholm samarbetar med företag runt om i hela Stockholms län och har gedigen erfarenhet från olika typer av branscher såsom FMCG, fordon, transport, läkemedel, renhållning, finans, logistik, telekommunikation och många fler. Vi tillhandahåller kompetent personal och flexibla lösningar.

Genom åren har vi med våra studentpooler möjliggjort för nästa generations anställda att ta sig ut på en tuff men växande arbetsmarknad och på så sätt erbjudit flexibla och anpassade lösningar till företag runt om i hela Storstockholm.

Vi sitter på Adecco Sveriges huvudkontor på Svetsarvägen 8 i Solna Business Park.

Benny Hygrell

Kontaktperson

Benny Hygrell

SENIOR BUSINESS DEVELOPER


benny.hygrell@adecco.se 073 - 684 72 85

Adecco Stockholm

010 - 173 73 00 stockholm@adecco.se

Svetsarvägen 6

171 41 Solna

Vardagar: 08:00 - 17:00

Rekrytering och bemanning i Stockholm

Våra kunder anförtror sig till oss med uppdrag av stor variation, varför vi ofta har uppdrag som kan passa ditt nästa steg i karriären. Vi tror på att pröva våra värdegrunder i olika steg av våra arbetsprocesser och jobbar aktivt med att få in dem i samarbetet med våra olika kunder.

Våra konsulters och kunders åsikter betyder mycket för oss. Därför kommer vi systematiskt stämma av din upplevelse löpande under uppdragets gång, för att säkerställa att vi får en möjlighet att ha din åsikt i beaktning.

I Stockholm är vi ett självklart val för de företag som söker vass och kunnig personal inom bland annat marknadsföring, ekonomi, HR och affärsutveckling, oavsett om ni söker specialiserad kompetens för att täcka större behov, sommarbemanning eller löpande timuppdrag.

Välkommen att höra av dig!

Vi svarar inom 2 timmar*

Gäller endast företagGenom att skicka in formuläret så accepterar du våra villkor kring GDPR.


*Gäller på vardagar 8.00-15.00, därefter senast klockan 10.00 nästkommande arbetsdag. Detta formulär riktar sig endast mot företag.

Behöver ditt företag nya medarbetare?

Oavsett om du behöver hyra in eller anställa hittar vi rätt person för jobbet. Kontakta oss så berättar vi mer.


Om du söker jobb så hänvisar vi dig till våra lediga jobb eftersom vi inte har möjlighet att svara på jobbansökningar via detta formulär. Om du har andra frågor som jobbsökande, kontakta oss på info@adecco.se.

Vår rekryteringsprocess i nio steg

När du söker jobb hos oss kan du känna dig trygg i att vi följer våra satta processer.

 1. Ansökan Online
 2. Test
 3. Urval
 4. Kortare telefonintervju
 5. Intervju på vårt kontor
 6. Referenstagning (då vi är ett auktoriserat bemanningsföretag tar vi alltid två referenser)
 7. Intervju hos kund
 8. Möte med konsultchef för introduktion och kontraktsskrivning
 9. Uppdragsstart!

Vårt team har en bred spridning av personligheter och fokus. Vi har dedikerade rekryterare som ansvarar för rekryteringsprocessens alla steg. När det är dags för anställnings- och uppdragsstart tar en konsultchef vid. Denne har tät kontakt med såväl dig som konsult och kundföretaget du är på, för att på bästa sätt kunna vägleda och hjälpa dig under uppdragets gång.

”Adecco har alltid känts som en välkänd och etablerad arbetsgivare. Ett stort och globalt bolag och för mig lockade det faktum att det finns så mycket utvecklingsmöjligheter internt!”


- Randa Melko, Business Developer på Adecco Stockholm

  Som konsult får du många bra förmåner

 1. Adecco University – När du är ute på olika uppdrag kommer en stor del av din kompetensutveckling per automatik. Men ibland kan det vara bra att fylla på dina kunskaper. Därför får du som konsult tillgång till vår webbtjänst där du hittar över 200 e-learningkurser.
 2. Friskvårdsbidrag och Euroaccident – På Adecco tror vi att på att jobba med hälsa både proaktivt och när förkylningen redan slagit till. Vi erbjuder dig friskvårdsbidrag på upp till 3000 kronor per år i kombination med rabatter på olika friskvårdsanläggningar. Alla blir vi dock sjuka ibland och då erbjuder vi Euroaccident – när du sjukanmäler dig får du kontakt med en sjuksköterska som ge dig råd och rekommendationer för att du ska bli frisk snabbare!
 3. Läs mer om våra konsultförmåner
Adecco
Adecco Group