Adecco Stockholm

Som världens största rekrytering- och bemanningsföretag har vi några av världens mest välkända och attraktiva arbetsgivare som företagskunder. I Stockholm är vi ett självklart val för de företag som söker vass och kunnig personal inom bland annat marknadsföring, ekonomi, HR och affärsutveckling, oavsett om ni söker specialiserad kompetens för att täcka större behov, sommarbemanning eller löpande timuppdrag.

Genom åren har vi med våra studentpooler möjliggjort för nästa generations anställda att ta sig ut på en tuff men växande arbetsmarknad och på så sätt erbjudit flexibla lösningar till företag belägna i Kista, Södermalm, Kungens Kurva och Stureplan. Vi täcker in hela Stockholms län helt enkelt.

Vår expertis, vår erfarenhet och inte minst vår service gör oss till en pålitlig partner när det kommer till just bemanning och rekrytering.

Välkommen att höra av dig!

Mona Hem Mattsson

Kontaktperson

Mona Hem Mattsson

Regional Branch Manager


mona.hem.mattsson@adeccogroup.com 010 - 173 73 00

Adecco Stockholm

010 - 173 73 00 stockholm@adecco.se

Svetsarvägen 8

171 41 Solna

Vardagar: 08:00 - 17:00

Behöver ditt företag nya medarbetare?

Vi hjälper dig lyckas med rekryteringen och täcker snabbt upp med kompetenta medarbetare när du behöver tillfällig förstärkning.

Vår målsättning är att få människor och företag att växa. Vi ger oss inte förrän du är nöjd och har rätt person på rätt plats.

Fyll i formuläret så återkommer vi inom kort

Du kan även ringa oss på 010 - 173 73 00

Genom att skicka in formuläret så accepterar du våra villkor kring GDPR.