Varning! Vi har blivit uppmärksammade på meddelanden i sociala medier från personer som utger sig för att vara rekryterare hos Adecco. Dessa personer har inget samröre med Adecco. Blockera eller anmäl gärna dessa konton. Alla lediga tjänster hittar du som vanligt här på vår hemsida.

Varmt välkommen till oss på Adecco i Östergötland!

Har ni ett behov av bemanning och rekrytering så är Adecco det självklara valet, då vi med lång erfarenhet i branschen erbjuder expertkunskap av att matcha duktiga och kompetenta medarbetare med verksamhetens behov. Att hitta rätt ska vara lätt tycker vi på Adecco.

Här har vi många fantastiska och talangfulla konsulter vilket vi är väldigt stolta över. De arbetar på några av de mest välkända och attraktiva arbetsplatserna i Östergötland.

Vi hyr ut och rekryterar till tjänster på alla nivåer i din organisation. Bli en del av Sveriges främsta rekryterings- och bemanningsföretag.

Vi har en stark tillväxt i Östergötland, många företag söker vår hjälp och expertis att bättre lösa hållbara personalbehov.

Kontakta oss gärna så tar vi ett möte med fokus på samarbete och utveckling.

Amanda Pettersson

Kontaktperson

Amanda Pettersson

REGIONAL BRANCH MANAGER


amanda.pettersson@adecco.se 073 – 684 73 49

Vi svarar inom 2 timmar*

Gäller endast företag


Genom att skicka in formuläret så accepterar du våra villkor kring GDPR.


*Gäller på vardagar 8.00-15.00, därefter senast klockan 10.00 nästkommande arbetsdag. Detta formulär riktar sig endast mot företag.

Behöver ditt företag nya medarbetare?

Oavsett om du behöver hyra in eller anställa hittar vi rätt person för jobbet. Kontakta oss så berättar vi mer.


Om du söker jobb så hänvisar vi dig till våra lediga jobb eftersom vi inte har möjlighet att svara på jobbansökningar via detta formulär. Om du har andra frågor som jobbsökande, kontakta oss på info@adecco.se.

Vi som arbetar på Adecco Linköping

Amanda Pettersson

Amanda Pettersson

Regional Branch Manager

amanda.pettersson@adecco.se 073 – 684 73 49

”Att få hjälpa företagen i Östergötland att utvecklas och samtidigt bidra till att personer får jobb är en oslagbar kombination som vi på Adecco erbjuder. Med resultatet av ett lyckat samarbete där kunden, konsulterna och mina kollegor är nöjda mår jag som bäst.”

Marcus Björk

Marcus Björk

Business Manager

marcus.bjork@adecco.se 073 - 684 70 36

”I min roll som Business Manager får jag det bästa av två världar, jag får vara med att utveckla vårt samarbete med nya och befintliga kunder, hjälpa kandidater och konsulter att starta eller fortsätta sin karriärresa. Jag ger våra kunder och konsulter den bästa upplevelsen av det Adecco kan erbjuda.”

Sofia Gillberg

Business Manager

sofia.gillberg@adecco.se 073 - 684 70 34

”Att vara med och bidra till att människor får jobb samtidigt som jag får hjälpa kunder att hitta de kompetenser de söker är något som driver mig i mitt arbete. Jag strävar alltid efter att du som kund, konsult eller kollega ska känna dig omhändertagen och trygg i våra processer.”

Robin Hermansson

Business Manager

robin.hermansson@adecco.se 073 - 684 70 98

”Jag drivs av att bygga förtroende och utveckla samarbetet hos våra kunder genom att känna deras verksamheten, se behovet och komma med lösningar. Jag vill få mina konsulter att känna sig uppskattade, trygga och nöjda vilket är en förutsättning för att de ska kunna göra sitt bästa ute hos kunden.”

Vi växer och söker fler talanger till teamet

Rekrytering pågår - Talent agent

Adecco Linköping

010 - 173 73 00 linkoping@adecco.se

Adecco

c/o DOSPACE

Gamla Tanneforsvägen 92

582 54 Linköping

Vardagar: 08:00 - 17:00

Adecco
Adecco Group