Varning! Vi har blivit uppmärksammade på meddelanden i sociala medier från personer som utger sig för att vara rekryterare hos Adecco. Dessa personer har inget samröre med Adecco. Blockera eller anmäl gärna dessa konton. Alla lediga tjänster hittar du som vanligt här på vår hemsida.

Rekryterings- och bemanningsföretag i Trollhättan

Adecco har länge varit en del av Trollhättan och har sedan dess byggt upp både ett stort nätverk bland kandidater och kunder. Samtidigt har vi byggt upp en bred erfarenhet kring hur vi kan hjälpa ert företag med smidiga lösningar inom rekrytering och bemanning. Vårt kontor består både av erfarna och nyare medarbetare som tillsammans bildar ett starkt team.

Vårt mål är att vara er självklara partner när det kommer till personal samt vara det självklara valet för kandidater som söker arbete. Vi har en stark lokal kännedom samtidigt som vi kan dra nytta av att vi är en del av världens största rekryterings- och bemanningsföretag: The Adecco Group.

Kontaktperson

Marianne Johansson

Regional Branch Manager


marianne.johansson@adecco.se 073 684 70 09

Adecco Trollhättan

010 - 173 73 00 trollhattan@adecco.se

Storgatan 50

461 30 Trollhättan

Vardagar: 08:00 - 17:00

Rekrytering och bemanning i Trollhättan

Våra trogna och framför allt nöjda kunder finns i närheten av Fyrbodal men våra kunder återfinns även runt Dalsland och Bohuslän. Så oavsett om din verksamhet finns i centrala Trollhättan, Kungshamn, Uddevalla eller Dals-Ed så finns vi självklart där för dig!

Feedback som vi får ifrån våra kunder är dels vår träffsäkerhet och snabbhet när det kommer till att hitta rätt kompetens, men även att vi utstrålar seriositet och mod. Vi har en rak och ärlig dialog under rekryteringsprocessen likväl närvarande och engagerade Business Managers som finns där för att underlätta för dig.

Vi hyr ut och rekryterar till tjänster på alla nivåer i er organisation och runtom Trollhättan har vi ett långt register av framgångsrika rekryteringar av ekonomer, produktionsledare, flerspråkiga kundtjänstmedarbetare och produktionspersonal.

Vi lever och andas våra värdeord: passion, entreprenörskap, kundfokus, ansvar och laganda. Att vi göra skillnad i människors liv är anledningen till att vi går till jobbet varje dag.

Vi svarar inom 2 timmar*

Gäller endast företag


Genom att skicka in formuläret så accepterar du våra villkor kring GDPR.


*Gäller på vardagar 8.00-15.00, därefter senast klockan 10.00 nästkommande arbetsdag. Detta formulär riktar sig endast mot företag.

Behöver ditt företag nya medarbetare?

Oavsett om du behöver hyra in eller anställa hittar vi rätt person för jobbet. Kontakta oss så berättar vi mer.


Om du söker jobb så hänvisar vi dig till våra lediga jobb eftersom vi inte har möjlighet att svara på jobbansökningar via detta formulär. Om du har andra frågor som jobbsökande, kontakta oss på info@adecco.se.

Adecco
Adecco Group