Varning! Vi har blivit uppmärksammade på meddelanden i sociala medier från personer som utger sig för att vara rekryterare hos Adecco. Dessa personer har inget samröre med Adecco. Blockera eller anmäl gärna dessa konton. Alla lediga tjänster hittar du som vanligt här på vår hemsida.

Rekryterings- och bemanningsföretag i Boden

Välkommen till Adecco i Boden! Vi finns på plats för att hjälpa nya industrier och etablerade tjänsteföretag med kompetens, både genom rekrytering och bemanning. Vårt motto är “rätt person på rätt plats” och i våra nätverk finns det aktiva och passiva arbetssökande inom både industri, service och ekonomi, administration med mera. Det hjälper oss att lösa våra kunders utmaningar snabbt och effektivt. Genom att vi finns nära kan vi också vara närvarande hos våra kunder och bygga starka relationer.

Adecco har varit etablerade länge i Norrbotten och vi har ett starkt samarbete mellan kontoren. Vi är redan flitigt anlitade i samband med den gröna omställningen och förstår utmaningarna med att hitta - eller flytta - kompetenser när det behövs. Adeccos drivkraft är, som alltid, att få människor och företag att växa.

Rekrytering och bemanning i Boden

Behöver du en partner för din rekrytering och bemanning i Boden, finns vi här för dig! Du hittar oss i Boden Business Park, Teknikvägen 3, 96150 Boden. Plan 3, Verkstan.

Filip Johansson

Kontaktperson

Filip Johansson

Regional Branch Manager


filip.johansson@adecco.se 073 - 684 70 01

Adecco Boden

073 - 684 70 11 fredrik.aberg@adeccogroup.com

Teknikvägen 3

961 50 Boden

Plan 3, Verkstan

Vardagar: 08:00 - 17:00

Vi svarar inom 2 timmar*

Gäller endast företag


Genom att skicka in formuläret så accepterar du våra villkor kring GDPR.


*Gäller på vardagar 8.00-15.00, därefter senast klockan 10.00 nästkommande arbetsdag. Detta formulär riktar sig endast mot företag.

Behöver ditt företag nya medarbetare?

Oavsett om du behöver hyra in eller anställa hittar vi rätt person för jobbet. Kontakta oss så berättar vi mer.


Om du söker jobb så hänvisar vi dig till våra lediga jobb eftersom vi inte har möjlighet att svara på jobbansökningar via detta formulär. Om du har andra frågor som jobbsökande, kontakta oss på info@adecco.se.

Vi som arbetar på Adecco Boden


Filip Johansson

Regional Branch Manager

filip.johansson@adecco.se 073 - 684 70 01

Ansvarig för kontor, personal, avtal

”Jag drivs av att bygga och utveckla nära samarbeten med våra affärspartners, konsulter och kollegor. Tillsammans bidrar vi till att utveckla näringslivet i Norrbotten”

Sofi Nordström

Business Manager

sofi.nordstrom@adecco.se 073 - 684 82 05

Ansvarig för personal, drift och kunder

”Det bästa med rollen som konsultchef är den unika möjligheten att vara en del av människors utveckling i arbetslivet. Jag är mån om att våra konsulter trivs i sin yrkesroll, vilket i förlängningen skapar förutsättningar för våra samarbetspartners att bygga framgångsrika organisationer”

Elin Stubbfält

Talent Agent

elin.stubbfalt@adecco.se 073 - 684 82 14

Ansvarig för rekryteringsprocesser

”Det bästa med mitt jobb är att skapa perfekta matchningar mellan rätt kompetens och arbetsplats. Att forma meningsfulla relationer med kandidater och kunder, samt guida dem mot ömsesidig framgång, är det jag brinner för i min roll som rekryteringskonsult.”

Adecco
Adecco Group