Varning! Vi har blivit uppmärksammade på meddelanden i sociala medier från personer som utger sig för att vara rekryterare hos Adecco. Dessa personer har inget samröre med Adecco. Blockera eller anmäl gärna dessa konton. Alla lediga tjänster hittar du som vanligt här på vår hemsida.

Rekryterings- och bemanningsföretag i Luleå

I Luleå är Adecco ett välkänt och starkt lokalt förankrat rekryterings- och bemanningsföretag tack vare vårt engagemang och mångåriga erfarenhet. Vi brukar säga att det som gör oss till det självklara valet är vårt engagemang för våra konsulter och samarbetspartners, att hjälpa företag och människor framåt är vår drivkraft!

Adecco har funnits i Luleå sedan år 1997 och personalen i Luleå besitter mångårig erfarenhet inom branschen. Med en mångårig lokal erfarenhet har vi byggt upp ett starkt nätverk runt om i Norrbotten och vi tycker fortfarande att det är lika roligt när vi kan hjälpa våra kunder att bli mer framgångsrika med rätt kompetens.

Filip Johansson

Kontaktperson

Filip Johansson

Regional Branch Manager


filip.johansson@adecco.se 073 - 684 70 01

Adecco Luleå

010 - 173 73 00 lulea@adecco.se

Södra Kungsgatan 4

972 35 Luleå

Vardagar: 08:00 - 17:00

Rekrytering och bemanning i Luleå

Våra trogna och framför allt nöjda kunder återfinns över hela Norrbotten inom en rad olika branscher. Det våra kunder säger om oss i våra kundundersökningar är att vi är flexibla, affärsmässiga, lokalt närvarande och har en förmåga att snabbt hitta rätt kandidater.

Vi lever och andas Adeccos värdeord: passion, entreprenörskap, kundfokus, ansvar och laganda. Att vi gör skillnad i människors liv är anledningen till att vi går till jobbet varje dag. Vi hyr ut och rekryterar till tjänster på alla nivåer i din organisation.

Är ni inte kund hos oss idag? Ta del av Sveriges främsta bemannings- och rekryteringsföretag du också och gå en ljus framtid till mötes med oss på Adecco Luleå.

Oavsett du är arbetsgivare, arbetssökande eller bara nyfiken på om det finns nya spännande jobb på gång, är vår dörr alltid öppen och du kan komma in på en kopp kaffe.

Välkommen att höra av dig!

Vi svarar inom 2 timmar*

Gäller endast företag


Genom att skicka in formuläret så accepterar du våra villkor kring GDPR.


*Gäller på vardagar 8.00-15.00, därefter senast klockan 10.00 nästkommande arbetsdag. Detta formulär riktar sig endast mot företag.

Behöver ditt företag nya medarbetare?

Oavsett om du behöver hyra in eller anställa hittar vi rätt person för jobbet. Kontakta oss så berättar vi mer.


Om du söker jobb så hänvisar vi dig till våra lediga jobb eftersom vi inte har möjlighet att svara på jobbansökningar via detta formulär. Om du har andra frågor som jobbsökande, kontakta oss på info@adecco.se.

Vi som arbetar på Adecco Luleå


Filip Johansson

Regional Branch Manager

filip.johansson@adecco.se 073 - 684 70 01

Ansvarig för kontor, personal, avtal

Drivs av att bygga och utveckla nära samarbeten med våra affärspartners, konsulter och kollegor. Tillsammans bidrar vi till att utveckla näringslivet i Norrbotten

Sofi Nordström

Business Manager

sofi.nordstrom

Ansvarig för personal, drift och kunder

Det bästa med rollen som konsultchef är den unika möjligheten att vara en del av människors utveckling i arbetslivet. Jag är mån om att våra konsulter trivs i sin yrkesroll, vilket i förlängningen skapar förutsättningar för våra samarbetspartners att bygga framgångsrika organisationer.

Erika Enbom

Talent Agent

Föräldraledig

Det bästa med mitt jobb är att skapa perfekta matchningar mellan rätt kompetens och arbetsplats. Att forma meningsfulla relationer med kandidater och kunder, samt guida dem mot ömsesidig framgång, är det jag brinner för i min roll som rekryteringskonsult

Marcus Berg

Talent Agent

Föräldraledig

Adecco
Adecco Group