Rekryterings- och bemanningsföretag i Luleå

I Luleå är Adecco ett välkänt och starkt lokalt förankrat rekryterings- och bemanningsföretag tack vare vårt engagemang och mångåriga erfarenhet. Vi brukar säga att det som gör oss till det självklara valet är vårt engagemang för våra konsulter och samarbetspartners, att hjälpa företag och människor framåt är vår drivkraft!

Adecco har funnits i Luleå sedan år 1997 och personalen i Luleå besitter mångårig erfarenhet inom branschen. Med en mångårig lokal erfarenhet har vi byggt upp ett starkt nätverk runt om i Norrbotten och vi tycker fortfarande att det är lika roligt när vi kan hjälpa våra kunder att bli mer framgångsrika med rätt kompetens.

Mari Nilsson

Kontaktperson

Mari Nilsson

KONTORSCHEF


mari.nilsson@adecco.se 070 - 389 70 48

Adecco Luleå

010 - 173 73 00 lulea@adecco.se

Södra Kungsgatan 4

972 35 Luleå

Vardagar: 08:00 - 17:00

Rekrytering och bemanning i Luleå

Våra trogna och framför allt nöjda kunder återfinns över hela Norrbotten inom en rad olika branscher. Det våra kunder säger om oss i våra kundundersökningar är att vi är flexibla, affärsmässiga, lokalt närvarande och har en förmåga att snabbt hitta rätt kandidater.

Vi lever och andas Adeccos värdeord: passion, entreprenörskap, kundfokus, ansvar och laganda. Att vi gör skillnad i människors liv är anledningen till att vi går till jobbet varje dag. Vi hyr ut och rekryterar till tjänster på alla nivåer i din organisation.

Är ni inte kund hos oss idag? Ta del av Sveriges främsta bemannings- och rekryteringsföretag du också och gå en ljus framtid till mötes med oss på Adecco Luleå.

Oavsett du är arbetsgivare, arbetssökande eller bara nyfiken på om det finns nya spännande jobb på gång, är vår dörr alltid öppen och du kan komma in på en kopp kaffe.

Välkommen att höra av dig!

Behöver ditt företag nya medarbetare?

Vi hjälper dig lyckas med rekryteringen och täcker snabbt upp med kompetenta medarbetare när du behöver tillfällig förstärkning.

Vår målsättning är att få människor och företag att växa. Vi ger oss inte förrän du är nöjd och har rätt person på rätt plats.

Fyll i formuläret så återkommer vi inom kort

Du kan även ringa oss på 010 - 173 73 00

Genom att skicka in formuläret så accepterar du våra villkor kring GDPR.

Vi som arbetar på Adecco Luleå


Petter Andersson

Regional Branch Manager

petter.andersson@adecco.se 073 - 804 01 58

Kontorsansvarig, personalansvar, avtalsansvar och försäljning.

Peter Sirugo

Business manager

peter.sirugo@adecco.se 070 - 307 00 54

Försäljning, driftansvarig för våra kunder och personalansvar för våra konsulter.

Filip Johansson

Recruiter

filip.johansson@adecco.se 073 - 684 70 01

Rekryteringsansvarig till bemanningen

Anna Roslin

Talent Agent

anna.roslin@adecco.se 073 - 684 77 48

Rekrytering, search och tester

Inger Bergman

Administrator

inger.bergman@adecco.se 072 - 727 33 01
Adecco
Adecco Group