Rekryterings- och bemanningsföretag i Helsingborg

Varmt välkommen till oss på Adecco i Helsingborg!

Har ni ett behov av bemanning och rekrytering så är Adecco det självklara valet då vi med lång erfarenhet i branschen erbjuder expertkunskap av att matcha duktiga, kompetenta medarbetare med verksamhetens behov. Att hitta rätt ska vara lätt tycker vi på Adecco i Helsingborg!

På Adecco har vi många fantastiska och talangfulla konsulter vilket vi är väldigt stolta över. De arbetar på några av de mest välkända och attraktiva arbetsplatserna i Skåne där de inte bara förvaltar utan också utvecklar verksamheterna. De är en av våra viktigaste resurser och det är därför viktigt för oss att skapa goda förutsättningar i arbetslivet för dem och våra blivande konsulter.

I Helsingborg finns det inte bara kompetenta konsulter och kandidater utan dessutom massor av duktiga och ambitiösa studenter som mer än gärna extraknäcker under studietiden. Har ni ett behov av extra stöd i er organisation? Ta kontakt med oss så hjälper vi er med en personallösning som passar er!

David Andersson

Kontaktperson

David Andersson

Senior Business Developer


david.andersson@adecco.se 073 - 684 74 08

Vad kostar egentligen bemanning och rekrytering?

Hur mycket kostar det att rekrytera en ekonomiassistent? Vad blir månadskostnaden om du hyr in tre lagerarbetare? När du använder vår priskalkylator får du ett uppskattat prisintervall för en mängd olika yrkesroller.

Adecco Helsingborg

010 - 173 73 00 helsingborg@adecco.se

Kullagatan 29

252 20 Helsingborg

Vardagar: 08:00 - 17:00

Rekrytering och bemanning i Helsingborg

I Helsingborgsområdet arbetar vi inom flera olika affärsområden och erbjuder lediga tjänster inom bland annat ekonomi, kundtjänst, administration, IT, produktion och lager. Kanske är du på jakt efter ett nytt jobb? Varmt välkommen att höra av dig till oss! Våra rekryteringsexperter letar alltid efter talanger och kanske blir du vår nästa stjärnmedarbetare? Kontaktuppgifter till dem hittar du lite längre ner på denna sida.

Letar du istället efter en fantastisk medarbetare som engagerat och målmedvetet driver er verksamhet framåt? Då har du hamnat på rätt ställe! Vi arbetar i hela Helsingborg med omnejd och har konsulter som dagligen arbetar ibland annat Landskrona, Billesholm, Åstorp, Ängelholm och Höganäs. Kontaktuppgifter till våra säljare hittar du nedan, ta gärna kontakt med dem så hjälper vi er att hitta den personallösning som passar ert behov! Du hittar oss även i centrala Helsingborg på Kullagatan 29, endast tio minuters promenad från Helsingborg centralstation.

Du kan också bli en del av Sveriges främsta rekryterings- och bemanningsföretag. Varmt välkommen till Adecco-familjen, vi ser fram emot att höra av dig!

Vi svarar inom 2 timmar*

Genom att skicka in formuläret så accepterar du våra villkor kring GDPR.


*Gäller på vardagar 8.00-17.00, därefter senast klockan 10.00 nästkommande arbetsdag. Detta formulär riktar sig endast mot företag.

Behöver ditt företag nya medarbetare?

Oavsett om du behöver hyra in eller anställa hittar vi rätt person för jobbet. Kontakta oss så berättar vi mer.


Söker du jobb?

Då hänvisar vi dig till våra lediga jobb eftersom vi inte har möjlighet att svara på jobbansökningar via detta formulär.

Vi som arbetar på Adecco Helsingborg

Philip Lindvall

Philip Lindvall

Regional Branch Manager

philip.lindvall@adecco.se 073 - 684 71 66

Kontorsansvarig, personalansvar, avtalsansvar

”Min drivkraft är att bygga starka och välmående team som kontinuerligt ger bästa möjliga upplevelse till kunder, konsulter och kandidater. Vi driver svensk arbetsmarknad framåt.”

David Andersson

David Andersson

Senior Business Developer

david.andersson@adecco.se 073 - 684 74 08

Försäljning, uppstart av nya kunder, avtal och offerter

”I min roll som Business Developer drivs jag av att träffa intressanta människor och verksamheter och hjälpa dem med inhyrning och rekrytering av personal. Jag delar gärna med mig av mitt breda affärsnätverk i nordvästra Skåne.”

Susanna Kanold

Susanna Kanold

Business Manager

susanna.kanold@adecco.se 073 - 684 71 39

Driftansvarig för utvalda kunder, personalansvar konsulter

"Det bästa med mitt arbete är att vara ute och lära känna kundens verksamhet. På så vis kan jag tillsammans med mina kollegor se till att leverera skräddarsydda lösningar utefter våra kunders olika behov. Dessutom har jag fantastiska konsulter som gör ett gediget arbete ute hos våra kunder och som hjälper till att hålla verksamheter igång året runt!"

Michaela Johansson

Michaela Johansson

Teamleader

michaela.johansson@adecco.se 073 - 684 74 10

Personalansvar Business Managers och Staffing Coordinator

"Det bästa med att jobba på Adecco är att få vara en del i ett engagerat team som bygger långsiktiga och värdeskapande relationer med våra kunder och konsulter. Det är inspirerande att se hur alla är vinnare i ett bra samarbete."

Adecco
Adecco Group