Varning! Vi har blivit uppmärksammade på meddelanden i sociala medier från personer som utger sig för att vara rekryterare hos Adecco. Dessa personer har inget samröre med Adecco. Blockera eller anmäl gärna dessa konton. Alla lediga tjänster hittar du som vanligt här på vår hemsida.

Rekryterings- och bemanningsföretag i Piteå

Adecco i Piteå är ett av tre kontor i Norra Norrland.

I Piteå är Adecco ett välkänt och lokalt förankrat bemannings- och rekryteringsföretag. Vi har funnits på orten sedan 2006, då Adecco fusionerades med Proffspoolen och är sedan dess en trygg samarbetspartner för ortens industri- och tjänsteföretag.

Under åren har vi byggt upp ett fantastiskt nätverk runt om i Piteå med omnejd. Vi trivs på jobbet och det är alltid lika roligt när vi med flexibla personallösningar kan hjälpa våra kunder att bli mer framgångsrika i sin bransch.

Kontaktperson

Tommy Norberg

Regional Branch Manager


tommy.norberg@adecco.se 073 - 684 70 99

Adecco Piteå

010 - 173 73 00 pitea@adecco.se

Bryggargatan 14

941 63 Piteå

Vardagar: 08:00 - 17:00

Rekrytering och bemanning i Piteå

Våra samarbetspartners och framför allt våra nöjda kunder finns i Piteå med omnejd, men även efter Piteå älvdal. Våra kunder finns i ortens starka producerande industrier och i konsult-, ekonomi- och tjänsteföretag.

Vi hyr ut och rekryterar personal på alla nivåer i företagens organisation. Vi förstärker vid omstrukturering, föräldraledighet eller vid produktionstoppar. Vi lever och andas våra värdeord: entreprenörskap, kundfokus, ansvar, laganda och passion. Att få ett jobb gör stor skillnad i människors liv, och det är främsta anledningen att vi går till jobbet.

Kundundersökningar säger att vi är snabba, enkla, flexibla och har förmågan att hitta rätt kandidater. Ditt företag kan också bli del av Sveriges främsta rekryterings- och bemanningsföretag. Oavsett du är arbetsgivare, arbetssökande eller bara nyfiken på om det finns nya spännande jobb på gång, är vår dörr alltid öppen.

Kontakta oss gärna så berättar vi mer över en kopp.

Välkommen in!

Vi svarar inom 2 timmar*

Gäller endast företag


Genom att skicka in formuläret så accepterar du våra villkor kring GDPR.


*Gäller på vardagar 8.00-15.00, därefter senast klockan 10.00 nästkommande arbetsdag. Detta formulär riktar sig endast mot företag.

Behöver ditt företag nya medarbetare?

Oavsett om du behöver hyra in eller anställa hittar vi rätt person för jobbet. Kontakta oss så berättar vi mer.


Om du söker jobb så hänvisar vi dig till våra lediga jobb eftersom vi inte har möjlighet att svara på jobbansökningar via detta formulär. Om du har andra frågor som jobbsökande, kontakta oss på info@adecco.se.

Vi som arbetar på Adecco Piteå


Tommy Norberg

Regional Branch Manager

tommy.norberg@adecco.se 073 - 684 70 99

”Jag brinner för att addera värde till arbetsgruppen jag är en del av och dessutom förstärka näringslivets vitalitet i Piteå. Genom min roll får jag möjligheten att vara en brobyggare mellan företag och arbetssökande, och mitt mål är att hjälpa dem hitta den perfekta matchningen för att skapa en framgångsrik framtid.”

Ida Sundqvist

Business Manager

ida.sundqvist@adecco.se 073 - 684 71 50

”Det bästa med att jobba på Adecco är att man får en unik möjlighet att hjälpa både individer och företag att nå sina mål. Genom att matcha rätt person med rätt jobb skapar man en positiv förändring i människors karriärer och hjälper företag att bygga framgångsrika team. Man får en djup förståelse för olika branscher och organisationer, samt utvecklar värdefulla färdigheter inom kommunikation, problemlösning och HR.”

Marie Sohlman

Business Manager

marie.sohlman@adecco.se 073 - 684 78 30

”Att vara en del av Adecco ger mig chansen att guida individer och företag mot framgång. Genom att matcha rätt person med rätt jobb, skapa positiva förändringar i människors karriärer samt bygga framgångsrika team får mitt arbete mening.”

Elin Stubbfält

Talent Agent

elin.stubbfalt@adecco.se 073 - 684 82 14

Ansvarig för rekryteringsprocesser

”Det bästa med mitt jobb är att skapa perfekta matchningar mellan rätt kompetens och arbetsplats. Att forma meningsfulla relationer med kandidater och kunder, samt guida dem mot ömsesidig framgång, är det jag brinner för i min roll som rekryteringskonsult.”

Marcus Berg

Rekryteringskonsult

Föräldraledig

Adecco
Adecco Group