Rekryterings- och bemanningsföretag i Piteå

Adecco i Piteå är ett av tre kontor i Norra Norrland.

I Piteå är Adecco ett välkänt och lokalt förankrat bemannings- och rekryteringsföretag. Vi har funnits på orten sedan 2006, då Adecco fusionerades med Proffspoolen och är sedan dess en trygg samarbetspartner för ortens industri- och tjänsteföretag.

Under åren har vi byggt upp ett fantastiskt nätverk runt om i Piteå med omnejd. Vi trivs på jobbet och det är alltid lika roligt när vi med flexibla personallösningar kan hjälpa våra kunder att bli mer framgångsrika i sin bransch.

Mari Nilsson

Kontaktperson

Petter Andersson

Regional Branch Manager


petter.andersson@adecco.se 073 - 804 01 58

Vad kostar egentligen bemanning och rekrytering?

Hur mycket kostar det att rekrytera en ekonomiassistent? Vad blir månadskostnaden om du hyr in tre lagerarbetare? När du använder vår priskalkylator får du ett uppskattat prisintervall för en mängd olika yrkesroller.

Adecco Piteå

010 - 173 73 00 pitea@adecco.se

Bryggargatan 14

941 63 Piteå

Vardagar: 08:00 - 17:00

Rekrytering och bemanning i Piteå

Våra samarbetspartners och framför allt våra nöjda kunder finns i Piteå med omnejd, men även efter Piteå älvdal. Våra kunder finns i ortens starka producerande industrier och i konsult-, ekonomi- och tjänsteföretag.

Vi hyr ut och rekryterar personal på alla nivåer i företagens organisation. Vi förstärker vid omstrukturering, föräldraledighet eller vid produktionstoppar. Vi lever och andas våra värdeord: entreprenörskap, kundfokus, ansvar, laganda och passion. Att få ett jobb gör stor skillnad i människors liv, och det är främsta anledningen att vi går till jobbet.

Kundundersökningar säger att vi är snabba, enkla, flexibla och har förmågan att hitta rätt kandidater. Ditt företag kan också bli del av Sveriges främsta rekryterings- och bemanningsföretag. Oavsett du är arbetsgivare, arbetssökande eller bara nyfiken på om det finns nya spännande jobb på gång, är vår dörr alltid öppen.

Kontakta oss gärna så berättar vi mer över en kopp.

Välkommen in!

Vi svarar inom 2 timmar*

Gäller endast företag


Genom att skicka in formuläret så accepterar du våra villkor kring GDPR.


*Gäller på vardagar 8.00-17.00, därefter senast klockan 10.00 nästkommande arbetsdag. Detta formulär riktar sig endast mot företag.

Behöver ditt företag nya medarbetare?

Oavsett om du behöver hyra in eller anställa hittar vi rätt person för jobbet. Kontakta oss så berättar vi mer.


Om du söker jobb så hänvisar vi dig till våra lediga jobb eftersom vi inte har möjlighet att svara på jobbansökningar via detta formulär. Om du har andra frågor som jobbsökande, kontakta oss på info@adecco.se.

Vi som arbetar på Adecco Piteå


Petter Andersson

Regional Branch Manager / Kontorschef

petter.andersson@adecco.se 073 - 804 01 58

Sofie Driberg

Business Manager / Konsultchef

sofie.driberg@adecco.se 073 - 684 71 50

Anna Roslin

Talent Agent / Rekryteringskonsult

anna.roslin@adecco.se 073 - 684 77 48

Inger Bergman

Administratör

inger.bergman@adecco.se 072 - 727 33 01

Adecco
Adecco Group