Rekryterings- och bemanningsföretag i Piteå

Adecco i Piteå är ett av tre kontor i Norra Norrland.

I Piteå är Adecco ett välkänt och lokalt förankrat bemannings- och rekryteringsföretag. Vi har funnits på orten sedan 2006, då Adecco fusionerades med Proffspoolen och är sedan dess en trygg samarbetspartner för ortens industri- och tjänsteföretag.

Tack vare vårt engagemang och vår medverkan i det lokala näringslivet gör det oss till en trygg samarbetspartner för ortens industri- och tjänsteföretag.

Under åren har vi byggt upp ett fantastiskt nätverk runt om i Piteå med omnejd. Vi trivs på jobbet och det är alltid lika roligt när vi med flexibla personallösningar kan hjälpa våra kunder att bli mer framgångsrika i sin bransch.

Mari Nilsson

Kontaktperson

Petter Andersson

Regional Branch Manager


petter.andersson@adecco.se 073 - 804 01 58

Adecco Piteå

010 - 173 73 00 pitea@adecco.se

Bryggargatan 14

941 63 Piteå

Vardagar: 08:00 - 17:00

Rekrytering och bemanning i Piteå

Våra samarbetspartners och framför allt våra nöjda kunder finns i Piteå med omnejd, men även efter Piteå älvdal. Våra kunder finns i ortens starka producerande industrier och i konsult-, ekonomi- och tjänsteföretag.

Vi hyr ut och rekryterar personal på alla nivåer i företagens organisation. Vi förstärker vid omstrukturering, föräldraledighet eller vid produktionstoppar. Vi lever och andas våra värdeord: entreprenörskap, kundfokus, ansvar, laganda och passion. Att få ett jobb gör stor skillnad i människors liv, och det är främsta anledningen att vi går till jobbet.

Kundundersökningar säger att vi är snabba, enkla, flexibla och har förmågan att hitta rätt kandidater. Ditt företag kan också bli del av Sveriges främsta rekryterings- och bemanningsföretag. Oavsett du är arbetsgivare, arbetssökande eller bara nyfiken på om det finns nya spännande jobb på gång, är vår dörr alltid öppen.

Kontakta oss gärna så berättar vi mer över en kopp.

Välkommen in!

Behöver ditt företag nya medarbetare?

Vi hjälper dig lyckas med rekryteringen och täcker snabbt upp med kompetenta medarbetare när du behöver tillfällig förstärkning.

Vår målsättning är att få människor och företag att växa. Vi ger oss inte förrän du är nöjd och har rätt person på rätt plats.

Fyll i formuläret så återkommer vi inom kort

Du kan även ringa oss på 010 - 173 73 00

Genom att skicka in formuläret så accepterar du våra villkor kring GDPR.

Vi som arbetar på Adecco Piteå


Petter Andersson

Regional Branch Manager

petter.andersson@adecco.se 073 - 804 01 58

Maria Johansson

Konsultchef / Business Manager

maria.johansson@adecco.se 070 - 377 16 30

Anna Roslin

Talent Agent

anna.roslin@adecco.se 073 - 684 77 48

Inger Bergman

Administrator

inger.bergman@adecco.se 072 - 727 33 01

Adecco
Adecco Group