Varning! Vi har blivit uppmärksammade på meddelanden i sociala medier från personer som utger sig för att vara rekryterare hos Adecco. Dessa personer har inget samröre med Adecco. Blockera eller anmäl gärna dessa konton. Alla lediga tjänster hittar du som vanligt här på vår hemsida.

Rekryterings- och bemanningsföretag i Arvika

I Arvika är Adecco ett stabilt bemannings- och rekryteringsföretag och en trygg samarbetspartner till främst tillverkande industri, men också inom övriga branscher. Våra kunder i Arvika med omnejd som vi har förmånen att samarbeta med tillhör några av de främsta arbetsgivarna i Värmland.

Med mångårig erfarenhet och stark lokal förankring har vi inte bara koll på branschens behov utan vi har också Adecco Sveriges nöjdaste konsulter enligt våra medarbetareundersökningar. Det är viktigt för oss att våra konsulter känner sig trygga och sedda ute på uppdragen men också att de har en tillhörighet hos oss på Adecco.

Kunder som ger oss högsta betyg i kundundersökningar säger:

”Snabb respons, bra urval av kandidater, stark lokal närvaro”

”Kanonbra service! Snabbt och enkelt!”

Kristofer Wahl

Kontaktperson

Kristofer Wahl

REGIONAL BRANCH MANAGER


kristofer.wahl@adecco.se 073 - 684 71 60

Adecco Arvika

010 - 173 73 00 arvika@adecco.se

Östra Torggatan 2

671 31 Arvika

Vardagar: 08:00 - 17:00

Rekrytering och bemanning i Arvika

Vi öppnade kontoret 2008 när hela Sverige stod inför en riktig djupdykning, men vi vann våra kunders förtroende genom vår lyhördhet och förmåga att ställa om och kämpade tillsammans genom den tuffa tiden. Det stärkte vårt samarbete och många av de kunderna har vi kvar än idag.

Vi lever och andas våra värdeord: passion, entreprenörskap, kundfokus, ansvar och laganda. Att vi göra skillnad i människors liv är anledningen till att vi går till jobbet varje dag.

Med den entreprenörsanda som kännetecknar regionen så är det spännande att vi får vara en del av våra kunders utmaningar och framgångar. Vi hyr ut och rekryterar till tjänster på alla nivåer i din organisation. Bli en del av Sveriges främsta rekrytering- och bemanningsföretag du också och gå en ljus framtid till mötes med oss på Adecco.

Adecco i Värmland är stolt partner till Färjestad BK. Vi är även är stolta sponsorer till Karlstad Fotboll och Arvika HC.

Vi svarar inom 2 timmar*

Gäller endast företag


Genom att skicka in formuläret så accepterar du våra villkor kring GDPR.


*Gäller på vardagar 8.00-15.00, därefter senast klockan 10.00 nästkommande arbetsdag. Detta formulär riktar sig endast mot företag.

Behöver ditt företag nya medarbetare?

Oavsett om du behöver hyra in eller anställa hittar vi rätt person för jobbet. Kontakta oss så berättar vi mer.


Om du söker jobb så hänvisar vi dig till våra lediga jobb eftersom vi inte har möjlighet att svara på jobbansökningar via detta formulär. Om du har andra frågor som jobbsökande, kontakta oss på info@adecco.se.

Vi som arbetar på Adecco Arvika


Kristofer Wahl

Kristofer Wahl

Regional Branch Manager

kristofer.wahl@adecco.se 073 - 684 71 60

Kontorsansvarig, personalansvar, avtalsansvar

”Att få hjälpa de värmländska företagen att utvecklas och samtidigt bidra till att människor får jobb är en oslagbar kombination som vi på Adecco erbjuder. När vi ser resultatet av ett lyckat samarbete och kunden, konsulterna och mina kollegor är nöjda mår jag som bäst!”

Sara Holm

Sara Holm

Business Manager

sara.holm@adecco.se 073 - 684 76 97

Driftansvarig för utvalda kunder, personalansvar konsulter

”Kundnöjdhet är a och o för mig. Att känna att vi är en HR-partner med allt vad det innebär.”

Frida Wiman

Frida Wiman

Business Manager

frida.wiman@adecco.se 073 - 684 72 24

Driftansvarig för utvalda kunder, personalansvar konsulter

”Jag vill med min starka lokala förankring kunna arbeta proaktivt med kandidater och konsulter så att våra kunder får personal när de behöver dem.”

Mattias Olsson

Mattias Olsson

Business Manager

mattias.olsson@adecco.se 073 - 684 72 97

Driftansvarig för utvalda kunder, personalansvar konsulter

”Jag brinner för relationer. Att få vara spindeln i nätet mellan kundföretaget, konsulterna och kandidaterna och ge dom rätt förutsättningar för ett lyckat samarbete är min drivkraft.”

Adecco
Adecco Group