Varning! Vi har blivit uppmärksammade på meddelanden i sociala medier från personer som utger sig för att vara rekryterare hos Adecco. Dessa personer har inget samröre med Adecco. Blockera eller anmäl gärna dessa konton. Alla lediga tjänster hittar du som vanligt här på vår hemsida.

Rekryterings- och bemanningsföretag i Västerås

Västeråskontoret har en lång historia. Vi startades 1998, då som Olsten Personalkraft. 2001 blev Olsten Adecco och på den vägen är det. Vi har under åren byggt ett stort nätverk och lokalkännedom.

Vi arbetar med allt från små kunder till stora globala företag i vårt område och verkar inom en rad olika branscher.

Vårt team består av människor med olika bakgrund, kompetenser och erfarenheter. Vi rekryterar och bemannar såväl industripersonal som administratörer, ekonomer och kundtjänst.

I Västerås lever och andas vi våra värdeord: passion, entreprenörskap, kundfokus, ansvar och laganda. Att vi gör skillnad i människors liv är anledningen till att vi går till jobbet varje dag.

Vi är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag.

Cecilia Furusjö

Kontaktperson

Cecilia Furusjö

Regional Branch Manager


cecilia.furusjo@adecco.se 073 - 684 71 06

Adecco Västerås

010 - 173 73 00 vasteras@adecco.se

Badhusgatan 8

722 15 Västerås

Vardagar: 08:00 - 17:00

Rekrytering och bemanning i Västerås

Vi har ett stort närverk av kandidater och det bästa vi vet är utmaningen att hitta rätt kompetens till ditt företag. Att få företag och människor i Västerås att växa är det vi arbetar för.

Vi värdesätter att hitta den ultimata lösningen till våra kunder och strävar efter att vara en långsiktig partner för alla sorters personalbehov. Vi är stolta över våra konsulter. Det är viktigt för oss att de trivs och får möjlighet att utvecklas tillsammans med oss och våra kunder.

Söker du medarbetare i Västerås, Sala och Köping med omnejd? Kontakta oss så hjälper vi dig!

Vi svarar inom 2 timmar*

Gäller endast företagGenom att skicka in formuläret så accepterar du våra villkor kring GDPR.


*Gäller på vardagar 8.00-15.00, därefter senast klockan 10.00 nästkommande arbetsdag. Detta formulär riktar sig endast mot företag.

Behöver ditt företag nya medarbetare?

Oavsett om du behöver hyra in eller anställa hittar vi rätt person för jobbet. Kontakta oss så berättar vi mer.


Om du söker jobb så hänvisar vi dig till våra lediga jobb eftersom vi inte har möjlighet att svara på jobbansökningar via detta formulär. Om du har andra frågor som jobbsökande, kontakta oss på info@adecco.se.

Vi som arbetar på Adecco Västerås

Cecilia Furusjö

Regional Branch Manager

cecilia.furusjo@adecco.se 073 - 684 71 06

Kontorsansvarig, personalansvar, avtalsansvar

”Jag drivs av att bygga ett starkt team som med arbetsglädje och kreativa lösningar tar vår verksamhet framåt. Att vi tillsammans arbetar för att bygga relationer och få nöjda kunder, konsulter och kandidater.”

Rickard Luchterhand

Business Manager

rickard.luchterhand@adecco.se 021 - 470 29 18

Kundansvarig, personalansvar för konsulter

”Jag drivs av att bygga förtroende och utveckla samarbetet hos våra kunder genom att känna deras verksamheten, se behovet och komma med lösningar. Jag vill få mina konsulter att känna sig uppskattade, trygga och nöjda vilket är en förutsättning för att de ska kunna göra sitt bästa ute hos kunden.”

Daniel Bejersten

Business Manager

daniel.bejersten@adecco.se 070 - 751 - 69 48

Kundansvarig, personalansvar för konsulter

”Att finnas där för både medarbetaren och kunden när det behövs som mest, och att jag får dela med mig av mina erfarenheter från industrin, är vad som motiverar och driver mig dagligen."

Daniel Weiderstål

Business Manager

daniel.weiderstal@adecco.se 021 - 470 29 13

Kundansvarig, personalansvar för konsulter

Rekrytering av medarbetare

”I mötet med mig träffar du en engagerad rekryterare som arbetar målmedvetet för att lösa ert rekryteringsbehov. Jag drivs av att se både kunder och medarbetare nöjda efter en lyckad matchning.”

Adecco
Adecco Group