Adecco Halmstad

När det gäller bemanning och rekrytering täcker vårt kontor i Halmstad in hela Hallands län från Falkenberg och Varberg till Båstad och Hylte. Här arbetar våra talanger dagligen med några av de viktigaste och mest välkända företagen inom ekonomi, inköp, IT, sälj och teknik. Med en imponerande efterfrågan är det inte så konstigt att vi vuxit exceptionellt när det gäller personal, rekrytering och bemanning. Tekniker, kundtjänstmedarbetare, lagerarbetare, oavsett yrke tveka inte att höra av dig och bli en del av Adecco.

Välkommen att höra av dig!

Christopher A´son Strandahl

Kontaktperson

Christopher A´son Strandahl

REGIONAL BRANCH MANAGER


christopher.ason-strandahl@adecco.se 073 - 684 73 69

Vad kostar egentligen bemanning och rekrytering?

Hur mycket kostar det att rekrytera en ekonomiassistent? Vad blir månadskostnaden om du hyr in tre lagerarbetare? När du använder vår priskalkylator får du ett uppskattat prisintervall för en mängd olika yrkesroller.

Adecco Halmstad

010 - 173 73 00 halmstad@adecco.se

Köpmansgatan 8

302 42 Halmstad

Vardagar: 08:00 - 17:00

Vi svarar inom 2 timmar*

Gäller endast företag


Genom att skicka in formuläret så accepterar du våra villkor kring GDPR.


*Gäller på vardagar 8.00-17.00, därefter senast klockan 10.00 nästkommande arbetsdag. Detta formulär riktar sig endast mot företag.

Behöver ditt företag nya medarbetare?

Oavsett om du behöver hyra in eller anställa hittar vi rätt person för jobbet. Kontakta oss så berättar vi mer.


Om du söker jobb så hänvisar vi dig till våra lediga jobb eftersom vi inte har möjlighet att svara på jobbansökningar via detta formulär. Om du har andra frågor som jobbsökande, kontakta oss på info@adecco.se.

Vi som arbetar på Adecco Halmstad

Christopher A´son Strandahl

Christopher A’son Strandahl

Regional Branch Manager

christopher.ason-strandahl@adecco.se 073 - 684 73 69

Kontorsansvarig, personalansvar, avtalsansvar

"Jag drivs av att bygga ett starkt och välmående team, som finner kreativa lösningar för att skapa den bästa upplevelsen för våra kunder, konsulter och kandidater.”

Hanna Bonli

Hanna Bonli

Recruiter / Talent Agent

hanna.bonli@adecco.se 073 - 684 77 73

Rekrytering av medarbetare och bemanning

”Det bästa med mitt jobb som rekryterare är att på daglig basis träffa kandidater, kunder och konsulter med olika bakgrund och erfarenhet. Och att få vara delaktig när en kandidat + ett företag blir en perfekt matchning är helt fantastiskt!”

Lisa Åberg

Lisa Åberg

Business Manager

lisa.aberg@adecco.se 073 - 684 76 63

Driftansvarig för utvalda kunder, personalansvar konsulter

”Det bästa med mitt jobb är samarbetet med kollegorna på kontoret, våra kunder, konsulter och kandidater. Det som gör mig extra glad är när man gör en ”perfect match”, rätt person på rätt plats! Samt möten med alla härliga människor.”

Magnus Pohjolainen

Magnus Pohjolainen

Business Manager

magnus.pohjolainen@adecco.se 073 - 684 80 83

Driftansvarig för utvalda kunder, personalansvar konsulter

”Det bästa med mitt jobb är all kontakt med personer med olika och spännande bakgrunder. Sen att få vara med på hela resan, från att skriva annons, första intervju och ända till tillsättning hos kund. Att sedan se att det blev den där perfekta matchen mellan konsult och kund.”

Adecco
Adecco Group