Rekryterings- och bemanningsföretag i Sundsvall

Adecco i Sundsvall är ett av de tre kontoren i Södra Norrland.

Vi har funnits i Sundsvall i över tjugo år och är en trovärdig och professionell partner inom rekrytering och bemanning. Vi har lång erfarenhet av områden som skogs- och teknikindustri men täcker in de flesta branscher på ett stort område runt Sundsvall. Kontoret ansvarar även för rekrytering och bemanning på orter såsom Söderhamn, Hudiksvall, Härnösand, Ånge och Östersund.

Vårt kontor ligger centralt i Sundsvall på Trädgårdsgatan 18 så det är lätt att träffa oss. Vill du vara säker på att vi är på plats bokar du en tid. Annars är du välkommen in om dörren är öppen!

Vad kostar egentligen bemanning och rekrytering?

Hur mycket kostar det att rekrytera en ekonomiassistent? Vad blir månadskostnaden om du hyr in tre lagerarbetare? När du använder vår priskalkylator får du ett uppskattat prisintervall för en mängd olika yrkesroller.

Rekrytering och bemanning i Sundsvall

Vår flexibilitet är vårt kontors största styrka tillsammans med vår långa erfarenhet från bemanningsbranschen. Inget uppdrag är för stort eller för litet föross. Vi bemannar med personal på uppdrag som pågår såväl dag som natt, vardag som helg.

Oavsett om du behöver personal eller söker nytt jobb så kan du bli en del av Sveriges främsta rekrytering- och bemanningsföretag du också och gå en ljus framtid till mötes med oss på Adecco.

Välkommen att höra av dig!

Vi svarar inom 2 timmar*

Gäller endast företag


Genom att skicka in formuläret så accepterar du våra villkor kring GDPR.


*Gäller på vardagar 8.00-17.00, därefter senast klockan 10.00 nästkommande arbetsdag. Detta formulär riktar sig endast mot företag.

Behöver ditt företag nya medarbetare?

Oavsett om du behöver hyra in eller anställa hittar vi rätt person för jobbet. Kontakta oss så berättar vi mer.


Om du söker jobb så hänvisar vi dig till våra lediga jobb eftersom vi inte har möjlighet att svara på jobbansökningar via detta formulär. Om du har andra frågor som jobbsökande, kontakta oss på info@adecco.se.

Adecco
Adecco Group