Adecco Södertälje

Adecco Södertälje är beläget i centrala Södertälje och arbetar med bemanning och rekrytering inom bland annat fordon, teknik och industribranschen. Förutom det har vi en lång och gedigen erfarenhet av att hitta rätt person, med rätt kompetens, till rätt jobb. Det är egentligen inte så svårt. Vi är experter på det vi gör och det vi gör handlar om passion. Så oavsett om du behöver personal eller söker nytt jobb så kan du bli en del av Sveriges främsta rekrytering- och bemanningsföretag.

Välkommen att höra av dig!

Benny Hygrell

Kontaktperson

Benny Hygrell

SENIOR BUSINESS DEVELOPER


benny.hygrell@adecco.se 073 - 684 72 85

Vad kostar egentligen bemanning och rekrytering?

Hur mycket kostar det att rekrytera en ekonomiassistent? Vad blir månadskostnaden om du hyr in tre lagerarbetare? När du använder vår priskalkylator får du ett uppskattat prisintervall för en mängd olika yrkesroller.

Adecco Södertälje

010 - 173 73 00 sodertalje@adecco.se

Storgatan 1

151 72 Södertälje

Vardagar: 08:00 - 17:00

Vi svarar inom 2 timmar*

Gäller endast företag


Genom att skicka in formuläret så accepterar du våra villkor kring GDPR.


*Gäller på vardagar 8.00-17.00, därefter senast klockan 10.00 nästkommande arbetsdag. Detta formulär riktar sig endast mot företag.

Behöver ditt företag nya medarbetare?

Oavsett om du behöver hyra in eller anställa hittar vi rätt person för jobbet. Kontakta oss så berättar vi mer.


Om du söker jobb så hänvisar vi dig till våra lediga jobb eftersom vi inte har möjlighet att svara på jobbansökningar via detta formulär. Om du har andra frågor som jobbsökande, kontakta oss på info@adecco.se.

Adecco
Adecco Group