Rekryterings- och bemanningsföretag i Kristianstad

Adecco Group är världens ledande leverantör av HR-lösningar och världens största rekryterings- och bemanningsföretag. Med runt 32 000 anställda på 5 100 kontor, i fler än 60 länder världen över och omkring 700 000 uthyrda konsulter på uppdrag varje dag, är Adecco Group även en av världens största arbetsgivare.

Adecco har verksamhet i hela Sverige och så även i Kristianstad, dock har vi inget fysiskt kontor i Kristianstad utan utgår från Karlskrona. Vår filosofi är att finnas nära kunden vilket innebär att vi har stor rörlighet i vårt sätt att arbeta.

Vi är specialiserade på personaluthyrning och rekrytering inom de flesta branscher och till de flesta rollerna inom er organisation. Våra trogna och framför allt nöjda kunder återfinns över hela Södra Götaland och inom många olika branscher.

Utmärkande för oss i Södra Götaland är att vi är snabba, enkla att jobba med och vi har förmågan att hitta rätt kandidater.

Susanne Zec

Kontaktperson

Susanne Zec

Regional Branch Manager


susanne.zec@adecco.se 073 - 684 77 57

Vad kostar egentligen bemanning och rekrytering?

Hur mycket kostar det att rekrytera en ekonomiassistent? Vad blir månadskostnaden om du hyr in tre lagerarbetare? När du använder vår priskalkylator får du ett uppskattat prisintervall för en mängd olika yrkesroller.

Vi kontaktar dig inom 2 timmar*

Genom att skicka in formuläret så accepterar du våra villkor kring GDPR.


*Gäller på vardagar 8.00-17.00, därefter senast klockan 10.00 nästkommande arbetsdag. Detta formulär riktar sig mot företag.

Behöver ditt företag nya medarbetare?

Vi hjälper dig lyckas med rekryteringen och täcker snabbt upp med kompetenta medarbetare när du behöver tillfällig förstärkning.

Vår målsättning är att få människor och företag att växa. Vi ger oss inte förrän du är nöjd och har rätt person på rätt plats.

Rekrytering och bemanning i Kristianstad

Adeccos värderingar är passion, entreprenörskap, kundfokus, ansvar och laganda. Värderingarna tar vi på stort allvar och det är av högsta vikt att efterfölja dessa. Vetskapen att vi gör skillnad i människors liv är anledningen till att vi går till jobbet varje dag och att vi trivs med det och känner stor stimulans.

Vi ger dig som kund:

 • Kontinuitet och långvarig relation
 • Säkerhet kring rekrytering och inhyrning
 • Attraktionskraft av de rätta kandidaterna
 • En konkurrenskraftig och proaktiv partner
 • Så bli en del av Sveriges främsta rekryterings- och bemanningsföretag du också och gå en ljus framtid till mötes med oss på Adecco. När du kontaktar Adecco i Växjö möter du medarbetare med stor passion för sin uppgift.

  Du är alltid välkommen att höra av dig!

  Kontaktpersoner för Kristianstad

  Susanne Zec

  Regional Branch Manager

  suzanne.zec@adecco.se 073 - 684 77 57

  Carina Falck

  Senior Business Developer

  carina.falck@adecco.se 073 - 684 72 45
  Adecco
  Adecco Group