Rekryterings- och bemanningsföretag i Kristianstad

Adecco Group är världens ledande leverantör av HR-lösningar och världens största rekryterings- och bemanningsföretag. Med runt 32 000 anställda på 5 100 kontor, i fler än 60 länder världen över och omkring 700 000 uthyrda konsulter på uppdrag varje dag, är Adecco Group även en av världens största arbetsgivare.

Adecco har verksamhet i hela Sverige och så även i Kristianstad, dock har vi inget fysiskt kontor i Kristianstad utan utgår från Helsingborg. Vår filosofi är att finnas nära kunden vilket innebär att vi har stor rörlighet i vårt sätt att arbeta.

Vi är specialiserade på personaluthyrning och rekrytering inom de flesta branscher och till de flesta rollerna inom er organisation. Våra trogna och framför allt nöjda kunder återfinns över hela Norra Skåne och inom många olika branscher.

Utmärkande för oss i Norra Skåne är att vi är snabba, enkla att jobba med och vi har förmågan att hitta rätt kandidater.

David Berg

Kontaktperson

David Berg

Regional Branch Manager


david.berg@adecco.se 073 - 684 74 08

Vad kostar egentligen bemanning och rekrytering?

Hur mycket kostar det att rekrytera en ekonomiassistent? Vad blir månadskostnaden om du hyr in tre lagerarbetare? När du använder vår priskalkylator får du ett uppskattat prisintervall för en mängd olika yrkesroller.

Vi svarar inom 2 timmar*

Gäller endast företag


Genom att skicka in formuläret så accepterar du våra villkor kring GDPR.


*Gäller på vardagar 8.00-17.00, därefter senast klockan 10.00 nästkommande arbetsdag. Detta formulär riktar sig endast mot företag.

Behöver ditt företag nya medarbetare?

Oavsett om du behöver hyra in eller anställa hittar vi rätt person för jobbet. Kontakta oss så berättar vi mer.


Om du söker jobb så hänvisar vi dig till våra lediga jobb eftersom vi inte har möjlighet att svara på jobbansökningar via detta formulär. Om du har andra frågor som jobbsökande, kontakta oss på info@adecco.se.

Rekrytering och bemanning i Kristianstad

Adeccos värderingar är passion, entreprenörskap, kundfokus, ansvar och laganda. Värderingarna tar vi på stort allvar och det är av högsta vikt att efterfölja dessa. Vetskapen att vi gör skillnad i människors liv är anledningen till att vi går till jobbet varje dag och att vi trivs med det och känner stor stimulans.

Vi ger dig som kund:

 • Kontinuitet och långvarig relation
 • Säkerhet kring rekrytering och inhyrning
 • Attraktionskraft av de rätta kandidaterna
 • En konkurrenskraftig och proaktiv partner
 • Så bli en del av Sveriges främsta rekryterings- och bemanningsföretag du också och gå en ljus framtid till mötes med oss på Adecco. När du kontaktar Adecco i Kristianstad möter du medarbetare med stor passion för sin uppgift.

  Du är alltid välkommen att höra av dig!

  Kontaktpersoner för Kristianstad

  Michaela Johansson

  Michaela Johansson

  Regional Branch Manager

  michaela.johansson@adecco.se 073 - 684 74 10

  Kontorsansvarig, personalansvar, avtalsansvar

  "Det bästa med att jobba på Adecco är att få vara en del i ett engagerat team som bygger långsiktiga och värdeskapande relationer med våra kunder och konsulter. Det är inspirerande att se hur alla är vinnare i ett bra samarbete."

  Susanna Kanold

  Susanna Kanold

  Business Manager

  susanna.kanold@adecco.se 073 - 684 71 39

  Driftansvarig för utvalda kunder, personalansvar konsulter

  "Det bästa med mitt arbete är att vara ute och lära känna kundens verksamhet. På så vis kan jag tillsammans med mina kollegor se till att leverera skräddarsydda lösningar utefter våra kunders olika behov. Dessutom har jag fantastiska konsulter som gör ett gediget arbete ute hos våra kunder och som hjälper till att hålla verksamheter igång året runt!"

  Joella Olofsson

  Joella Olofsson

  Business Manager

  joella.olofsson@adecco.se 073 - 684 70 05

  Rekrytering av bemanning/medarbetare och konsultansvar

  "Det absolut bästa med mitt jobb är att jag ständigt ställs inför nya utmaningar. Jag får energi av att omges av kompetenta och drivna människor som jag kan bolla idéer och utbyta erfarenheter med. Att få hjälpa företag att hitta rätt kompetens är ett otroligt utvecklande arbete!"

  David Andersson

  David Andersson

  Senior Business Developer

  david.andersson@adecco.se 073 - 684 74 08

  Föräldraledig

  Adecco
  Adecco Group