Varning! Vi har blivit uppmärksammade på meddelanden i sociala medier från personer som utger sig för att vara rekryterare hos Adecco. Dessa personer har inget samröre med Adecco. Blockera eller anmäl gärna dessa konton. Alla lediga tjänster hittar du som vanligt här på vår hemsida.

Marknadsföring
Jobb? Bemanning? Rekrytering? Vi hjälper dig!

Marknadsföring

Fler och fler arbetsgivare oavsett om det handlar om myndigheter, företag eller organisationer förstår vikten av att ha ett dedikerat team bakom sin kommunikation. Marknadsföring, kommunikation, reklam och PR är alla delar av en bransch som lockar många människor. Här samsas yrken som copywriter, webbredaktör, UX-designer, kommunikatör, grafisk designer och PR-konsulter, och erbjuder en stimulerande, kreativ och många gånger lärorik arbetsplats. Vare sig du vill jobba på byrå, in house eller som anställd på ett företag finns det gott möjligheter.

Marknadsföringsbranschen i Sverige

I Sverige har just marknadsföring och kommunikation haft en stadig med konjunkturberoende tillväxt de senaste åren. Utvecklingen som kan skönjas är att vissa roller blivit mer generella och bredare som exempelvis kommunikatör eller projektledare men att det också finns allt fler specialiseringar eller kompetenser att addera till rollen som marknadsförare. I en digitalt mogen marknad som Sverige krävs det idag en förståelse för helheten vad gäller kommunikation.

Låt oss på Adecco hjälpa dig

Oavsett om du söker jobb eller personal så kan vi hjälpa dig. Du kan ha påbörjat din professionella bana eller ha mångårig erfarenhet men vi på Adecco har resurserna för att hitta ditt drömjobb eller din nästa stjärnrekrytering. Som världens ledande rekrytering- och bemanningsföretag har vi inte bara breda nätverk, lång erfarenhet och expertis, utan är också en perfekt partner i ditt sökande. Med oss får du inte bara möjlighet att utmana dig själv på ett flexibelt sätt utan vi erbjuder dig även trygghet i din anställning oavsett om du söker extrajobb eller ett heltidsarbete. Detsamma gäller för dig som arbetsgivare. Med Adecco är det enkelt att hitta rätt person för rätt jobb. Enkelt, snabbt och säkert.

Vi svarar inom 2 timmar*

Gäller endast företag


Genom att skicka in formuläret så accepterar du våra villkor kring GDPR.


*Gäller på vardagar 8.00-15.00, därefter senast klockan 10.00 nästkommande arbetsdag. Detta formulär riktar sig endast mot företag.

Behöver ditt företag nya medarbetare?

Oavsett om du behöver hyra in eller anställa hittar vi rätt person för jobbet. Kontakta oss så berättar vi mer.


Om du söker jobb så hänvisar vi dig till våra lediga jobb eftersom vi inte har möjlighet att svara på jobbansökningar via detta formulär. Om du har andra frågor som jobbsökande, kontakta oss på info@adecco.se.

Gör dig sökbar för jobb

När du laddar upp ditt CV blir du synlig för arbetsgivare som söker nya talanger. Är det dig de söker? REGISTRERA DITT CV

Hitta det rätta jobbet för dig

Vi har många lediga tjänster, oavsett om du är mitt i karriären eller söker ditt första jobb. SE VÅRA LEDIGA JOBB

Vi är auktoriserade...

… inom bemanning och rekrytering, vilket garanterar att vi följer kraven på företag inom dessa branscher. OM AUKTORISATIONEN

Exempel på yrken inom marknadsföring

Adecco
Adecco Group