Assistent / Sekreterare
Jobb? Bemanning? Rekrytering? Vi hjälper dig!

Detta gör en assistent / sekreterare

Som assistent/sekreterare är du din närmsta chefs högra hand, så kallad chefsassistent eller VD-assistent. Är du strukturerad, noggrann och serviceinriktad så är detta ett yrke för dig. Exempel på arbetsuppgifter kan vara att organisera kalendrar, konferenser och evenemang men också hantera fakturor, tidrapporter och protokollföring.

Bli en eftertraktad assistent / sekreterare

Förutom karaktärsdrag som noggrann, strukturerad och ett sinne för service så är det bra om du har erfarenhet av olika programvaror exempelvis Excel. En fördel för dig som söker dig in i detta yrke är även att du har organisatorisk vana för att inte säga ledaregenskaper och kan hantera stress. Det gäller att ha full förståelse för att centrala profiler i företaget lätt ska kunna delegera arbetsuppgifter för att kunna prioritera och fokusera på rätt delar av verksamheten.

Arbetsmarknaden för en assistenter / sekreterare

Arbetsmarknaden för assistenter ser lovande ut i Sverige. Det faktum att det är ett yrke som inte kräver en utbildning gör att många personer har chansen att ta sig in och utvecklas i den riktning man önskar. Idag söker många arbetsgivare både kontorsassistenter och VD-assistenter. För att göra det lite extra enkelt så har vi på Adecco, samlat våra bästa konsulter och företagskunder på ett och samma ställe. Oavsett vilket behov du kan tänkas ha inom din organisation eller som jobbsökande så kan du vara trygg i att vi på Adecco inte bara letar rätt på din talang utan även kvalitetssäkrar dem.

Behöver ditt företag nya medarbetare?

Vi hjälper dig lyckas med rekryteringen och täcker snabbt upp med kompetenta medarbetare när du behöver tillfällig förstärkning.

Vår målsättning är att få människor och företag att växa. Vi ger oss inte förrän du är nöjd och har rätt person på rätt plats.

Fyll i formuläret så återkommer vi inom kort

Du kan även ringa oss på 010 - 173 73 00

Genom att skicka in formuläret så accepterar du våra villkor kring GDPR.

Gör dig sökbar för jobb

När du laddar upp ditt CV blir du synlig för arbetsgivare som söker nya talanger. Är det dig de söker? REGISTRERA DITT CV

Hitta det rätta jobbet för dig

Vi har många lediga tjänster, oavsett om du är mitt i karriären eller söker ditt första jobb. SE VÅRA LEDIGA JOBB

Vi är auktoriserade...

… inom bemanning och rekrytering, vilket garanterar att vi följer kraven på företag inom dessa branscher. OM AUKTORISATIONEN