Varning! Vi har blivit uppmärksammade på meddelanden i sociala medier från personer som utger sig för att vara rekryterare hos Adecco. Dessa personer har inget samröre med Adecco. Blockera eller anmäl gärna dessa konton. Alla lediga tjänster hittar du som vanligt här på vår hemsida.

Assistent / Sekreterare
Jobb? Bemanning? Rekrytering? Vi hjälper dig!

Detta gör en assistent / sekreterare

Som assistent/sekreterare är du din närmsta chefs högra hand, så kallad chefsassistent eller VD-assistent. Är du strukturerad, noggrann och serviceinriktad så är detta ett yrke för dig. Exempel på arbetsuppgifter kan vara att organisera kalendrar, konferenser och evenemang men också hantera fakturor, tidrapporter och protokollföring.

Bli en eftertraktad assistent / sekreterare

Förutom karaktärsdrag som noggrann, strukturerad och ett sinne för service så är det bra om du har erfarenhet av olika programvaror exempelvis Excel. En fördel för dig som söker dig in i detta yrke är även att du har organisatorisk vana för att inte säga ledaregenskaper och kan hantera stress. Det gäller att ha full förståelse för att centrala profiler i företaget lätt ska kunna delegera arbetsuppgifter för att kunna prioritera och fokusera på rätt delar av verksamheten.

Arbetsmarknaden för en assistenter / sekreterare

Arbetsmarknaden för assistenter ser lovande ut i Sverige. Det faktum att det är ett yrke som inte kräver en utbildning gör att många personer har chansen att ta sig in och utvecklas i den riktning man önskar. Idag söker många arbetsgivare både kontorsassistenter och VD-assistenter. För att göra det lite extra enkelt så har vi på Adecco, samlat våra bästa konsulter och företagskunder på ett och samma ställe. Oavsett vilket behov du kan tänkas ha inom din organisation eller som jobbsökande så kan du vara trygg i att vi på Adecco inte bara letar rätt på din talang utan även kvalitetssäkrar dem.

Vi svarar inom 2 timmar*

Gäller endast företagGenom att skicka in formuläret så accepterar du våra villkor kring GDPR.


*Gäller på vardagar 8.00-15.00, därefter senast klockan 10.00 nästkommande arbetsdag. Detta formulär riktar sig endast mot företag.

Behöver ditt företag nya medarbetare?

Oavsett om du behöver hyra in eller anställa hittar vi rätt person för jobbet. Kontakta oss så berättar vi mer.


Om du söker jobb så hänvisar vi dig till våra lediga jobb eftersom vi inte har möjlighet att svara på jobbansökningar via detta formulär. Om du har andra frågor som jobbsökande, kontakta oss på info@adecco.se.

Gör dig sökbar för jobb

När du laddar upp ditt CV blir du synlig för arbetsgivare som söker nya talanger. Är det dig de söker? REGISTRERA DITT CV

Hitta det rätta jobbet för dig

Vi har många lediga tjänster, oavsett om du är mitt i karriären eller söker ditt första jobb. SE VÅRA LEDIGA JOBB

Vi är auktoriserade...

… inom bemanning och rekrytering, vilket garanterar att vi följer kraven på företag inom dessa branscher. OM AUKTORISATIONEN
Adecco
Adecco Group