Detta gör en mekaniker

Mekaniker kan arbeta inom en rad olika områden. Som ansvariga för maskiner och industriell utrustning så är det mekaniker som underhåller och förebygger fel i de maskiner som är centrala i ett företags, en organisations eller en myndighets verksamhet. Är du intresserad av yrket så är det viktigt att du har kunskap om olika sorters teknik exempelvis hur man felsöker och reparerar. Mekaniker är ett vitt begrepp där du kan specialisera dig och bli bilmekaniker, flygmekaniker, maskinmekaniker och mycket mer. Oavsett vilket behov du kan tänkas ha inom din organisation eller som jobbsökande så kan du vara trygg i att vi på Adecco inte bara letar rätt på din talang utan även kvalitetssäkrar dem.

Bli en eftertraktad mekaniker

Om du har ett gediget intresse för fordon och det är något du vill arbeta med framöver så kan du studera till mekaniker. Vissa specialiseringar inom mekanikyrket kräver att du vidareutbildar dig men exempelvis titeln bilmekaniker kräver enbart en gymnasie- eller komvuxutbildning. Som mekaniker kommer du med all säkerhet ha kundkontakt och det är därför bra om du känner dig trygg i sociala sammanhang men framför allt är det viktigt att du är kunnig inom ditt område och noggrann.

Arbetsmarknaden för en mekaniker

Arbetsmarknaden för mekaniker i Sverige är ljus i synnerhet i de industritunga orterna och storstäderna. Beroende på specialisering så kan du arbeta i så gott som hela landet och inte minst ha en fördelaktig förhandlingsposition gentemot potentiella arbetsgivare. Som det ledande rekrytering- och bemanningsföretaget har vi på Adecco medarbetare över hela landet som kan hjälpa dig att hitta ditt nästa mekanikerjobb. Och för dig som söker rätt personal har vi självklart tusentals kandidater som du enkelt, snabbt och tryggt kan välja bland.

Behöver ditt företag nya medarbetare?

Vi hjälper dig lyckas med rekryteringen och täcker snabbt upp med kompetenta medarbetare när du behöver tillfällig förstärkning.

Vår målsättning är att få människor och företag att växa. Vi ger oss inte förrän du är nöjd och har rätt person på rätt plats.

Fyll i formuläret så återkommer vi inom kort

Du kan även ringa oss på 010 - 173 73 00

Genom att skicka in formuläret så accepterar du våra villkor kring GDPR.

Gör dig sökbar för jobb

När du laddar upp ditt CV blir du synlig för arbetsgivare som söker nya talanger. Är det dig de söker? REGISTRERA DITT CV

Hitta det rätta jobbet för dig

Vi har många lediga tjänster, oavsett om du är mitt i karriären eller söker ditt första jobb. SE VÅRA LEDIGA JOBB

Vi är auktoriserade...

… inom bemanning och rekrytering, vilket garanterar att vi följer kraven på företag inom dessa branscher. OM AUKTORISATIONEN