Varning! Vi har blivit uppmärksammade på meddelanden i sociala medier från personer som utger sig för att vara rekryterare hos Adecco. Dessa personer har inget samröre med Adecco. Blockera eller anmäl gärna dessa konton. Alla lediga tjänster hittar du som vanligt här på vår hemsida.

Human Resources (HR)
Jobb? Bemanning? Rekrytering? Vi hjälper dig!

Human Resources (HR)

Human Resources, förkortat HR, är det eller de som utgör personalavdelningen i ett företag. Ett yrke som i princip exploderat i popularitet de senaste åren. Human Resources fokuserar på hur organisationen arbetar med sin personal i form av rekrytering, lönesättning, kompetensutveckling och personalvård. Här finns en mängd olika yrken att välja ibland som kan ha allt från ett brett övergripande ansvar till specialiserade inom exempelvis arbetsrätt. Inom denna bransch finns en mängd spännande jobb att söka för dig som vill ha ett meningsfullt yrke där du får arbeta med människor. På Adecco kan vi också skryta med att ett unikt nätverk av duktiga konsulter som står till ditt förfogande.

Human Resources i Sverige

Onekligen är HR eller Human Resources en bransch som de senaste åren blivit mycket populär. Detta har inte bara inneburit att många sökt sig till branschen utan också att jobben inom branschen blivit fler och mer mångsidiga. Human Resources är onekligen en konjunkturkänslig bransch då man arbetar med just personal men hittills ser den ut att växa i Sverige då näringslivet allt mer inser vikten av att ha någon som kan allt från arbetsmiljö till arbetslagar.

Låt oss på Adecco hjälpa dig

Oavsett om du söker jobb eller personal så kan vi hjälpa dig. Du kan ha påbörjat din professionella bana eller ha mångårig erfarenhet men vi på Adecco har resurserna för att hitta ditt drömjobb eller din nästa stjärnrekrytering. Som världens ledande rekrytering- och bemanningsföretag har vi inte bara breda nätverk, lång erfarenhet och expertis, utan är också en perfekt partner i ditt sökande. Med oss får du inte bara möjlighet att utmana dig själv på ett flexibelt sätt utan vi erbjuder dig även trygghet i din anställning oavsett om du söker extrajobb eller ett heltidsarbete. Detsamma gäller för dig som arbetsgivare. Med Adecco är det enkelt att hitta rätt person för rätt jobb. Enkelt, snabbt och säkert.

Vi svarar inom 2 timmar*

Gäller endast företag


Genom att skicka in formuläret så accepterar du våra villkor kring GDPR.


*Gäller på vardagar 8.00-15.00, därefter senast klockan 10.00 nästkommande arbetsdag. Detta formulär riktar sig endast mot företag.

Behöver ditt företag nya medarbetare?

Oavsett om du behöver hyra in eller anställa hittar vi rätt person för jobbet. Kontakta oss så berättar vi mer.


Om du söker jobb så hänvisar vi dig till våra lediga jobb eftersom vi inte har möjlighet att svara på jobbansökningar via detta formulär. Om du har andra frågor som jobbsökande, kontakta oss på info@adecco.se.

Gör dig sökbar för jobb

När du laddar upp ditt CV blir du synlig för arbetsgivare som söker nya talanger. Är det dig de söker? REGISTRERA DITT CV

Hitta det rätta jobbet för dig

Vi har många lediga tjänster, oavsett om du är mitt i karriären eller söker ditt första jobb. SE VÅRA LEDIGA JOBB

Vi är auktoriserade...

… inom bemanning och rekrytering, vilket garanterar att vi följer kraven på företag inom dessa branscher. OM AUKTORISATIONEN

Exempel på yrken inom human resources

Adecco
Adecco Group