Human Resources (HR)
Jobb? Bemanning? Rekrytering? Vi hjälper dig!

Human Resources (HR)

Human Resources, förkortat HR, är det eller de som utgör personalavdelningen i ett företag. Ett yrke som i princip exploderat i popularitet de senaste åren. Human Resources fokuserar på hur organisationen arbetar med sin personal i form av rekrytering, lönesättning, kompetensutveckling och personalvård. Här finns en mängd olika yrken att välja ibland som kan ha allt från ett brett övergripande ansvar till specialiserade inom exempelvis arbetsrätt. Inom denna bransch finns en mängd spännande jobb att söka för dig som vill ha ett meningsfullt yrke där du får arbeta med människor. På Adecco kan vi också skryta med att ett unikt nätverk av duktiga konsulter som står till ditt förfogande.

Human Resources i Sverige

Onekligen är HR eller Human Resources en bransch som de senaste åren blivit mycket populär. Detta har inte bara inneburit att många sökt sig till branschen utan också att jobben inom branschen blivit fler och mer mångsidiga. Human Resources är onekligen en konjunkturkänslig bransch då man arbetar med just personal men hittills ser den ut att växa i Sverige då näringslivet allt mer inser vikten av att ha någon som kan allt från arbetsmiljö till arbetslagar.

Låt oss på Adecco hjälpa dig

Oavsett om du söker jobb eller personal så kan vi hjälpa dig. Du kan ha påbörjat din professionella bana eller ha mångårig erfarenhet men vi på Adecco har resurserna för att hitta ditt drömjobb eller din nästa stjärnrekrytering. Som världens ledande rekrytering- och bemanningsföretag har vi inte bara breda nätverk, lång erfarenhet och expertis, utan är också en perfekt partner i ditt sökande. Med oss får du inte bara möjlighet att utmana dig själv på ett flexibelt sätt utan vi erbjuder dig även trygghet i din anställning oavsett om du söker extrajobb eller ett heltidsarbete. Detsamma gäller för dig som arbetsgivare. Med Adecco är det enkelt att hitta rätt person för rätt jobb. Enkelt, snabbt och säkert.

Behöver ditt företag nya medarbetare?

Vi hjälper dig lyckas med rekryteringen och täcker snabbt upp med kompetenta medarbetare när du behöver tillfällig förstärkning.

Vår målsättning är att få människor och företag att växa. Vi ger oss inte förrän du är nöjd och har rätt person på rätt plats.

Fyll i formuläret så återkommer vi inom kort

Du kan även ringa oss på 010 - 173 73 00

Genom att skicka in formuläret så accepterar du våra villkor kring GDPR.

Gör dig sökbar för jobb

När du laddar upp ditt CV blir du synlig för arbetsgivare som söker nya talanger. Är det dig de söker? REGISTRERA DITT CV

Hitta det rätta jobbet för dig

Vi har många lediga tjänster, oavsett om du är mitt i karriären eller söker ditt första jobb. SE VÅRA LEDIGA JOBB

Vi är auktoriserade...

… inom bemanning och rekrytering, vilket garanterar att vi följer kraven på företag inom dessa branscher. OM AUKTORISATIONEN

Exempel på yrken inom human resources