Försäljningschef
Jobb? Bemanning? Rekrytering? Vi hjälper dig!

Detta gör en försäljningschef

Efter VD:n så är det försäljningschefen som innehar den viktigaste rollen på ett företag. Som försäljningschef arbetar du aktiv med att sätta tillväxtmål för organisationen, både de kort- och långsiktiga och övergripande samt för de anställda. Du är den som väljer vilken strategi bolaget ska följa för att uppnå dessa mål och även för att kommunicera dessa på ett pedagogiskt sätt samt se till att den genomförs. Arbetar du på ett större företag kan det även hända att du har personalansvar vilket kan göra din roll väldigt ansvarstung men också ge dig stora möjligheter att . Som arbetsgivare är det logiskt att du för en post som denna söker någon som är rutinerad, driven och inte minst strukturerad. Men oavsett vilket behov du kan tänkas ha inom din organisation så kan du vara trygg i att vi på Adecco inte bara letar rätt på din talang utan även kvalitetssäkrar dem.

Bli en eftertraktad försäljningschef

Som försäljningschef har du ett stort ansvar. Du är inte bara den som ska ha överseende på verksamheten utan också ansvarig för att uppfylla organisationens tillväxtmål. Det är också därför du sätter strategierna för hur dessa ska uppnås. Därför bör du ha en gedigen säljerfarenhet i ryggen där du om möjligt har jobbat dig upp till din tjänst. Detta för att få så stor förståelse för dina anställda samt er verksamhet och hur ni bedriver den. Det är viktigt att du som försäljningschef är en pedagogisk ledare som inte bara kan ställa krav utan också vara med och utveckla dina anställda, strukturera upp arbetet, attrahera och behålla duktiga säljare. En försäljningschef har alltid direktkontakt med kunder och i ett mindre företag kan det hända att du får bedriva ditt egna säljarbete. Så som person bör du vara flexibel, driven och strukturerad för att klara en så bred roll som försäljningschef.

Arbetsmarknaden för en försäljningschef

Är du en konkurrenskraftig försäljningschef så finns alla förutsättningar att nå framgång på den svenska arbetsmarknaden. I Sverige är det många företag, stora som små, som söker duktiga försäljningschefer med erfarenhet och de rätta egenskaperna. Med tanke på att man oftast arbetar sig upp till denna tjänst så råder det en stadig efterfrågan som suger upp det utbud som finns. Du kan helt enkelt vara säker på att dina egna insatser bäddar för en bekväm framtid. På Adecco hjälper vi några av de mest tongivande arbetsgivarna i branschen att hitta sin nästa rekrytering. Låt oss hjälpa dig också.

Behöver ditt företag nya medarbetare?

Vi hjälper dig lyckas med rekryteringen och täcker snabbt upp med kompetenta medarbetare när du behöver tillfällig förstärkning.

Vår målsättning är att få människor och företag att växa. Vi ger oss inte förrän du är nöjd och har rätt person på rätt plats.

Fyll i formuläret så återkommer vi inom kort

Du kan även ringa oss på 010 - 173 73 00

Genom att skicka in formuläret så accepterar du våra villkor kring GDPR.

Gör dig sökbar för jobb

När du laddar upp ditt CV blir du synlig för arbetsgivare som söker nya talanger. Är det dig de söker? REGISTRERA DITT CV

Hitta det rätta jobbet för dig

Vi har många lediga tjänster, oavsett om du är mitt i karriären eller söker ditt första jobb. SE VÅRA LEDIGA JOBB

Vi är auktoriserade...

… inom bemanning och rekrytering, vilket garanterar att vi följer kraven på företag inom dessa branscher. OM AUKTORISATIONEN