Varning! Vi har blivit uppmärksammade på meddelanden i sociala medier från personer som utger sig för att vara rekryterare hos Adecco. Dessa personer har inget samröre med Adecco. Blockera eller anmäl gärna dessa konton. Alla lediga tjänster hittar du som vanligt här på vår hemsida.

VD för en månad – en unik möjlighet

I detta white paper får du en unik inblick bakom kulisserna av Adecco Groups årliga initiativ och ta del av en exklusiv intervju med Adecco Groups nordiska koncernchef Torben Sneve.

Torben Sneve och lisa Henning

Torben Sneve och Lisa Henning på Adecco Groups huvudkontor i Stockholm.

Initiativet som tar vara på unga talanger

Adecco Groups initiativ VD för en månad möjliggör varje år för en driven talang att prova på jobbet som VD. Initiativet gick traditionsenligt av stapeln i mars 2019 och våren kantades av tester, intervjuer och uppgifter.

Slutligen gick det ärofyllda uppdraget till 26-åringen Lisa Henning från Stockholm. Under augusti fick hon följa Adecco Groups nordiska koncernchef Torben Sneve i hans vardag i både Sverige och Norge.

Detta white paper innehåller spännande information om det norsk-svenska initiativet och den globala motsvarigheten CEO for One Month. Ta del av den gedigna rekryteringsprocessen, få reda på varför fjolårets upplaga präglades av hjärtefrågor och läs om Lisas erfarenheter före, under och efter månaden som VD.

Dessutom får du ta del av Torben Sneves erfarenheter och perspektiv på tiden tillsammans med Lisa Henning och hans råd till företag som också vill ta vara på unga talanger. Fyll i formuläret till höger så skickar vi detta white paper direkt till din inkorg.

I detta white paper hittar du:

Preview

  • Syftet med det framgångsrika initiativet
  • En rekryteringsprocess kantad av hjärtefrågor
  • Torben Sneves och Lisa Hennings erfarenheter
Ladda ner ditt white paper här

Genom att skicka in formuläret så accepterar du våra villkor kring GDPR.

Copyright © Adecco Sweden