Varning! Vi har blivit uppmärksammade på meddelanden i sociala medier från personer som utger sig för att vara rekryterare hos Adecco. Dessa personer har inget samröre med Adecco. Blockera eller anmäl gärna dessa konton. Alla lediga tjänster hittar du som vanligt här på vår hemsida.

Träffsäker rekrytering med tester

Att komplettera traditionella rekryteringsmetoder med tester blir alltmer vanligt när företag rekryterar nya medarbetare. Vad finns det för fördelar och hur är testerna uppbyggda?

Ett team samtalar på ett möte

Effektivare processer

I en tid då företag ser allt fler sökande per tjänst kan det bli aktuellt att effektivisera rekryteringsprocessen. Ett sätt att göra detta på är att använda sig av tester. Testerna används som ett första urvalsverktyg vilket sparar en hel del tid för dig som är ansvarig rekryterare.

I detta white paper får du bland annat bekanta dig med testet Matrigma. Det mäter kandidatens generella förmåga att lösa problem och påverkas inte av språkkunskaper eller utbildningsnivå. Det betyder att du kan hitta den mest lämpade kandidaten för tjänsten baserat på ett objektvit testresultat och slipper förlita dig på din egna magkänsla.

White papret är framtaget tillsammans med Assessio som är Adeccos testleverantör. Assesioss vision är en rättvisare arbetsmarknad där kandidaten som är mest lämpad för jobbet är den som faktiskt får det.

I detta white paper får du:

Preview

Glad medarbetare arbetar på sin dator
  • Träffa psykologen Anders Hectorlinde och ta del av hans insikter kring tester
  • Bekanta dig med testerna MAP och Matrigma
  • Ta del av Adeccos perspektiv kopplat till tester
Ladda ner ditt white paper här

Genom att skicka in formuläret så accepterar du våra villkor kring GDPR.

Copyright © Adecco Sweden