Varning! Vi har blivit uppmärksammade på meddelanden i sociala medier från personer som utger sig för att vara rekryterare hos Adecco. Dessa personer har inget samröre med Adecco. Blockera eller anmäl gärna dessa konton. Alla lediga tjänster hittar du som vanligt här på vår hemsida.

LADDA NER WHITE PAPER

Vikten av mångfald och inkludering i rekrytering

Därför är det viktigt att ta ett språng i arbetet kring mångfald, jämställdhet och inkludering i rekryteringen, för en mer hållbar organisation och arbetsmarknad.

Möte på kontoret

Ta ett språng i mångfaldsarbetet – rekrytera inkluderande

När människor känner sig inkluderade skapas tillit och förtroende, därför är mångfald, jämställdhet och inkludering i grunden en av vår tids viktigaste frågor. Vi vill med detta white paper belysa vikten av mångfald och inkludering samt de fördelar som en jämställd och inkluderande kultur tillför. Team och organisationer beståendes av personer med olika bakgrund och erfarenheter blir mer innovativa, lönsamma och mer motståndskraftiga i kriser.

White papret innehåller bland annat:

  • Vad är mångfald, jämställdhet och inkludering? Vad finns det för fördelar?
  • Överblick av diskrimineringsgrunder
  • Inkluderande rekrytering
  • Vad attraherar mångfald och talanger till en verksamhet?
  • Mångfald och inkludering sett från ett samhälls- och verksamhetsperspektiv
Ladda ner white paper här >>

Under många år har Sverige presterat i topp på internationella mätningar gällande ett jämställt näringsliv. De senaste åren har tre av våra fyra grannländer hunnit ikapp och gått om oss. Om trenden fortsätter kommer Sverige vara sämst på jämställdhet i Norden inom två år och EU-snittet kommer gå om Sverige redan år 2025, enligt en rapport från Allbright.

Detta white paper är framtaget utifrån vår erfarenhet, aktuella rapporter, intervjuer och forskning inom området. Du får med dig lärdomar inför de olika stegen i era framtida rekryteringar men vi hoppas också det öppnar upp för en mångfald av perspektiv och en mer inkluderande arbetskultur.

Ladda ner white paper här

Genom att skicka in formuläret så accepterar du våra villkor kring GDPR.

Copyright © Adecco Sweden