Varning! Vi har blivit uppmärksammade på meddelanden i sociala medier från personer som utger sig för att vara rekryterare hos Adecco. Dessa personer har inget samröre med Adecco. Blockera eller anmäl gärna dessa konton. Alla lediga tjänster hittar du som vanligt här på vår hemsida.

LADDA NER GUIDEN

Jobb och familj - en vinnande kombination

Säkra framtidens kompetens genom att hjälpa din personal med livspusslet

Jobb och familj - en vinnande kombination

Hjälp din personal med livspusslet och säkra framtidens kompetens

De företag som tar hand om sin personalstyrka, oavsett livssituation, blir vinnare och belönas med lägre personalomsättning och högre produktivitet. För arbetande föräldrar kan det vara en utmaning att få ihop livspusslet. Det är inte ovanligt att det kan leda till att man väljer att gå ner i arbetstid eller till och med säger upp sig.

Arbetande föräldrar omfattar alla åldrar och familjekonstellationer: ensamstående, gifta, adoptivföräldrar, LGBTQ+ och ett brett spektrum av åldrar och bakgrunder. Att locka till sig arbetande föräldrar och behålla dem är viktigt och lönsamt för de flesta företag, men många vet inte var de ska börja.

I guiden tar vi bland annat upp:

  • Varför arbetande föräldrar är viktiga för företag
  • Råd för att behålla arbetande föräldrar på längre sikt
  • Hur Adecco kan hjälpa till
Ladda ner white paper här >>

Ladda ner guiden och ta del av vad du som arbetsgivare kan göra för att hjälpa arbetande föräldrar med livspusslet så de kan uppfylla sin potential och tillföra värde till företaget.

Ladda ner guiden här

Genom att skicka in formuläret så accepterar du våra villkor kring GDPR.

Copyright © Adecco Sweden