Varning! Vi har blivit uppmärksammade på meddelanden i sociala medier från personer som utger sig för att vara rekryterare hos Adecco. Dessa personer har inget samröre med Adecco. Blockera eller anmäl gärna dessa konton. Alla lediga tjänster hittar du som vanligt här på vår hemsida.

Entreprenöriell talang

Entreprenöriell talang, och ett entreprenöriellt perspektiv, är idag nödvändigt för företag i alla storlekar då det behövs för att framgångsrikt navigera i en föränderlig värld.

Ett gäng medarbetare samarbetar på ett projekt

Ett entreprenöriellt perspektiv

Trender på den globala talangmarknaden påverkar dig som chef, bolag och medarbetare. Antingen blir trenderna din största utmaning eller din största konkurrensfördel. En viktig del av vår roll är att hålla dig uppdaterad om trender på arbetsmarknaden som påverkar din verksamhet och rekrytering.

Den tongivande rapporten GTCI (Global Talent Competitiveness Index) släpps en gång per år och är en viktig källa till den senaste kunskapen om talangmarknaden och framtidens arbetsmarknad. Här har vi samlat de viktigaste punkterna från 2019 års rapport som identifierar entreprenöriell talang som en nyckelfaktor på talang- och arbetsmarknaden.

Hur påverkas du som chef, arbetsledare och kollega av allt detta? Vad behöver du för att svara upp mot trenderna när du fattar dina beslut? (edited)

I detta white paper får du:

Preview

Ett gäng medarbetare samarbetar på ett projekt
  • Verktyg för att attrahera entreprenöriell talang
  • Insikter om hur digitaliseringen formar arbetsmarknaden
  • En kort överblick av marknadens nya trender och hur ditt företag kan växa med dem
Ladda ner ditt white paper här

Genom att skicka in formuläret så accepterar du våra villkor kring GDPR.

Copyright © Adecco Sweden