Varning! Vi har blivit uppmärksammade på meddelanden i sociala medier från personer som utger sig för att vara rekryterare hos Adecco. Dessa personer har inget samröre med Adecco. Blockera eller anmäl gärna dessa konton. Alla lediga tjänster hittar du som vanligt här på vår hemsida.

Effektivisera er digitala onboarding inför hösten

En lyckad onboarding lägger grunden för din nya medarbetares fortsatta utveckling på företaget. Vad behöver du tänka på när du onboardar på distans och vad innebär begreppet pre-boarding?

HR-direktören Elham Binai tar ett foto

Konkreta tips för att lyckas med onboardingen

Distansarbete blev för många under våren 2020 det nya normala. Men att onboarda nya medarbetare på distans är ingen lätt uppgift. Enligt en undersökning av Gallup anser endast 12 procent av medarbetare att deras onboardingprocess varit bra. Samtidigt är en lyckad pre- och onboarding central för att engagera medarbetare vilket leder till ökad produktivitet och högre ambitionsnivåer.

En lyckad onboardingprocess skapar förutsättningar för kontinuerligt lärande vilket är en betydande framgångsfaktor i dagens föränderliga landskap. Det kontinuerliga lärandet är inte bara centralt i förändringsprocesser och för att öka medarbetarengagemang, det bidrar också till att attrahera och behålla medarbetare.

I det här white papret får du träffa The Adecco Groups Nordiska HR-direktör Elham Binai och ta del av hennes insikter kring vad som krävs för att lyckas med pre- och onboardingen på distans.

Ladda ner ditt white paper här

Genom att skicka in formuläret så accepterar du våra villkor kring GDPR.

Copyright © Adecco Sweden