Varning! Vi har blivit uppmärksammade på meddelanden i sociala medier från personer som utger sig för att vara rekryterare hos Adecco. Dessa personer har inget samröre med Adecco. Blockera eller anmäl gärna dessa konton. Alla lediga tjänster hittar du som vanligt här på vår hemsida.

WEBINAR

Så säkrar du din personals digitala kompetens

Vad innebär begreppet digital transformation och hur säkerställer du att ditt företag har rätt kompetens för att kunna genomföra en sådan?

Vendela Leksell

Digital kompetens allt viktigare

Att jobba digitalt handlar om så mycket mer än att bara jobba på distans. Digital marknadsföring och försäljning blir allt viktigare i tider när vi inte kan ses fysiskt.

I det här webinaret som leds av Vendela Leksell, Head of Nordic Marcom på Adecco Group, får du ta del av resan när hon byggde upp Adeccos digitala marknad- och försäljningsavdelning från grunden. Vendela hade ännu inget team och stod inför den stora frågan: Vart börjar man egentligen när allt hänger ihop? Här får du ta del av hennes insikter och konkreta tips som du kan applicera på din verksamhet för att bygga upp er digitala kompetens.

Med fokus på rätt områden och rätt kunskaper hos dina medarbetare kan ditt företag nå otroliga resultat med små medel.

Webinaret ägde rum den 29 april. För att ta del av webinaret i efterhand kan du maila frida.kvarnberg@adeccogroup.com

Nyfiken på det senaste?


Vi skriver om allt från personalfrågor och kompetensbrist till hur du bör anpassa ditt företag till en föränderlig arbetsmarknad.

Genom att registrera så accepterar du våra villkor kring GDPR.

Copyright © Adecco Sweden