Varning! Vi har blivit uppmärksammade på meddelanden i sociala medier från personer som utger sig för att vara rekryterare hos Adecco. Dessa personer har inget samröre med Adecco. Blockera eller anmäl gärna dessa konton. Alla lediga tjänster hittar du som vanligt här på vår hemsida.

WEBINAR

Att hantera oro och ovisshet som chef och ledare

Vi är mitt uppe i en kris som påverkar både människor, företag och samhället i stort. Utmanas du av att hantera din egen och andras oro i det unika läge vi befinner oss i?

Kvinna jobbar hemifrån

På detta kostnadsfria webinar får du grundläggande kunskaper om hur oro kan komma till uttryck utifrån psykologisk forskning. Du får även konkreta verktyg och tips för hur du som ledare kan hantera oro hos dig själv och andra.

— Vi kommer prata om hur du som chef kan bli din bästa ledarversion. Vi beskriver hur du ska förhålla dig till oroliga medarbetare och hur du kan hjälpa dem att sortera i sina känslor av oro.

Webinaret leds av Nathalie Sparrfelt, legitimerad psykolog, och Lotta Lundhagen, legitimerad psykoterapeut. De är båda delägare på Provins Fem som specialiserar sig på organisations- och ledarutveckling. Nathalie menar att många chefer står inför en stor utmaning då de nu tvingas fatta svåra beslut i en pressad situation samtidigt som de har sin egen och andras oro att hantera.

Registrera dig till webinaret här

Jag godkänner att Adecco och Provins Fem får kontakta mig

Genom att skicka in formuläret så accepterar du våra villkor kring GDPR.

Copyright © Adecco Sweden