Varning! Vi har blivit uppmärksammade på meddelanden i sociala medier från personer som utger sig för att vara rekryterare hos Adecco. Dessa personer har inget samröre med Adecco. Blockera eller anmäl gärna dessa konton. Alla lediga tjänster hittar du som vanligt här på vår hemsida.

WEBINAR

Framtidens ledare utmanar dagens

– vad kan de lära av varandra?

Beskrivning

Adecco har under 12 års tid låtit en yngre person bli ”VD för en månad”. Den som kniper den åtråvärda titeln får under en hel månad bli VD:s skugga och arbeta tätt tillsammans i de moment som ingår i VD-rollen. Det ingår även att ansvara för ett antal egna projekt. Tillsammans ger detta en unik möjlighet att förstå vad det innebär att vara VD på ett stort företag med global närvaro.

– Som VD måste jag hela tiden utmana mig själv till att tänka nytt när världen och förutsättningarna förändras. En ledare måste både leverera goda finansiella resultat och bidra till en hållbar utveckling för företaget på lång sikt. Genom att ta emot en ny VD en månad om året utmanas både mitt och hela företagets tankesätt, säger Malin Persson, VD Adecco Sverige.

Vad kan du som ledare lära av detta? Och hur ser framtidens ledare på dagens? I detta spännande webinar får vi möta förra årets VD för en månad, Felix Dellner, och årets Emilia Rieschel, i ett spännande samtal tillsammans med Malin Persson, VD för Adecco Group Sverige som modereras av Sofie Brange, Hållbarhetschef på Adecco Group Sverige.

Webinariet är riktat till ledare och beslutsfattare som vill inspireras av ett praktiskt experiment i ömsesidigt ledarskap.

Moderator

Sofie Brange

Hållbarhetschef

The Adecco Group Sverige

Sofie Brange är Adecco Group Sveriges Hållbarhetschef sedan mars 2022. Sofie har över 10 års erfarenhet av att jobba med kommunikation och samhällsfrågor. På Adecco Group är hållbarhetsfrågorna Sofies stora fokus och en del av hennes arbete är att visa just hur Adecco verkar för framtidens gröna jobb.

Deltagare

Malin Persson

Malin Persson

VD

The Adecco Group Sverige

Malin Persson är Adecco Group Sveriges VD sedan januari 2020. Med över 15 års erfarenhet från bemannings- och rekryteringsbranschen har Malin haft flera framgångsrika ledaruppdrag, bland annat som regionchef och dotterbolags-VD inom Pooliakoncernen och på Dfind. Malin har även varit VD för supply chain bolaget Sonat och chef inom ISS (Facility Management).

Felix Dellner

Felix Dellner

Chief Executive Officer

Ferroy

Felix Dellner var 2021 års VD för en månad. Han brinner för ny teknologi och AI och är idag grundare och VD för Ferroy som hjälper företag inom tillverkningsindustrin med en intuitiv plattform med syfte att digitalisera och förenkla arbetet.

Emilia Rieschel

Emilia Rieschel

Student och årets VD för en månad

Emilia Rieschel studerar för tillfället Datateknik på KTH i Stockholm. Som VD för en månad kommer hon under juni månad att skugga Adecco Groups nuvarande vd Malin Persson och arbeta tätt tillsammans med henne i de moment som ingår i vd-rollen.

Ladda ner webinaret

LADDA NER

Genom att skicka in formuläret så accepterar du våra villkor kring GDPR.

Copyright © Adecco Sweden