Varning! Vi har blivit uppmärksammade på meddelanden i sociala medier från personer som utger sig för att vara rekryterare hos Adecco. Dessa personer har inget samröre med Adecco. Blockera eller anmäl gärna dessa konton. Alla lediga tjänster hittar du som vanligt här på vår hemsida.

Bemanning

Vi hjälper dig täcka upp vid både akuta och mer långsiktiga personalbehov

Lediga jobb Jag söker medarbetare

Bemanning med Adecco

På en allt mer globaliserad och konkurrensutsatt marknad gör de små detaljerna stor skillnad. Att alltid ha just den kompetenta arbetsstyrkan du behöver – varken mer eller mindre – kan vara det som fäller avgörandet vid din nästa affär.

Bemanning är en effektiv och flexibel lösning. Du hyr in den kompetens du behöver när du behöver den. Vilken typ av kompetens du hyr in beror helt på dina behov vid varje unikt tillfälle.

Våra konsulter, lösningar och tillvägagångssätt frigör din fulla potential och gör ditt företag mer konkurrenskraftigt. Från stora, globala organisationer till små familjeföretag och startups. Vi gör skillnad - varje dag.

Slipp oväntade kostnader

En vanlig missuppfattning är att det är dyrt att hyra in en konsult. Men när du bemannar med hjälp av oss ingår allt från försäkringar till VAB och sjukfrånvaro. På så sätt slipper du oväntade kostnader, vilket gör det enkelt för dig att få koll på vad det egentligen kostar att ta in extra personal.

Att låta Adecco sköta din bemanning kan också vara ett sätt att hitta nya medarbetare. Du kan alltid hyra först för att sedan ta över anställningen själv. Då slipper du dessutom det tidskrävande administrativa arbetet och de kostnader en rekryteringsprocess innebär.

”Adecco är ett hjärtligt företag med bra värderingar som är genuint intresserade av en som kund. De bryr sig på riktigt.”

Annika Nordström

HR Partner på Bravida

På dina villkor

Oavsett om du behöver personal under några timmar eller på heltid en längre period, så är Adecco alternativet för dig. Vi förser dig med personal på dina villkor.

Vid akuta behov

Behöver du personal med kort varsel? Oroa dig inte. Vi gör vårt yttersta för att leverera startklara konsulter som uppfyller just ert kompetensbehov.

Kostnadseffektivt

När du bemannar med hjälp av oss ingår allt från försäkringar till VAB. På så sätt har du redan vid ett tidigt stadium koll på slutkostnaden för att hyra in personal.

Flexibel kompetens

Om ert behov förändras och andra färdigheter behövs, gör vi en ny kostnadsfri matchning mot er verksamhet för att hitta den bästa lösningen för ert behov.

    Checklista inför bemanning

  1. Vad ska den inhyrda konsulten göra? Vilken del av organisationen ska konsulten vara i och med vilka uppgifter?
  2. Vilken typ av kultur har företaget? Ofta handlar matchning inte bara om kompetens utan även om rätt personlighet. Vi kommer att ha flera potentiella kandidater och fullträffen hänger på att vi skickar den som kommer bli mest naturlig som en del av ditt team.
  3. Förutom de nödvändiga kompetenserna för uppgifterna och rollen, vilka andra kompetenser, kunskapsområden och erfarenheter är en bonus för ditt företag?
  4. Vilken vision har ditt företag utveckling, vilken typ av personer och kompetenser kommer du att behöva?
  5. Är behovet av konsult endast tillfällig eller finns ett intresse av att så småningom kunna anställa konsulten?
  6. Ska konsulten jobba på plats eller finns möjlighet att arbeta på distans?

Motiverade medarbetare med bred kompetens

Tack vare vår ständigt pågående nyrekryteringsprocess kan vi snabbt och effektivt erbjuda konsulter med rätt kompetens. Våra konsulter har valt att arbeta hos oss för att de uppskattar omväxling och är nyfikna på nya situationer och arbetsplatser.

Våra konsulter är flexibla och mycket motiverade att göra ett gott arbete hos våra kunder. I våra kundundersökningar får vi år efter år bevis på hur nöjda våra kunder är med de egenskaper Adeccos konsulter besitter.

Vi är så säkra på att även du kommer att bli nöjd att vi har nöjd kund-garanti. Om du av någon anledning skulle vara missnöjd med vår matchning gör vi självklart om den utan extra kostnad inom tre dagar. På så vis minimerar vi alla dina risker när du bemannar med oss.

Eftersom bemanning handlar om att komplettera ordinarie team med förstärkning för ett specifikt behov, ofta under en begränsad tid, är det viktigt att det blir rätt direkt. Ju tydligare bild vi kan få av dina behov desto snabbare kan vi välja rätt konsulter.

Vi svarar inom 2 timmar*

Gäller endast företag


Genom att skicka in formuläret så accepterar du våra villkor kring GDPR.


*Gäller på vardagar 8.00-15.00, därefter senast klockan 10.00 nästkommande arbetsdag. Detta formulär riktar sig endast mot företag.

Behöver ditt företag nya medarbetare?

Oavsett om du behöver hyra in eller anställa hittar vi rätt person för jobbet. Kontakta oss så berättar vi mer.


Om du söker jobb så hänvisar vi dig till våra lediga jobb eftersom vi inte har möjlighet att svara på jobbansökningar via detta formulär. Om du har andra frågor som jobbsökande, kontakta oss på info@adecco.se.

Adecco
Adecco Group