Våra annonspaket

I alla våra annonspaket ingår Adecco.se, Arbetsförmedlingen och Block Jobb samt följande tjänster:


 • Expertis inom rekrytering
 • Rekommenderad attraktionsstrategi
 • Utformning av annons
 • Publicering och optimering
 • Annonsperiod 3 veckor
 • Rapportering

Professionell

Den stora fördelen med Professionell är att din annonsering kan riktas mot rätt målgrupp utifrån relevanta jobbkriterier. Det resulterar i att du får en träffsäker annonsering utifrån det du just söker. Baspaketet ingår.

+

LinkedIn jobbannons

LinkedIn är världens största yrkesnätverk. 30 procent av svenska internetanvändare använder LinkedIn och i synnerhet arbetande kandidater som befinner sig mitt i karriären. Med Professionell når din annons mer specifikt kandidater med relevant erfarenhet och färdigheter.


Att synas här gör att:


 • Din annons kan styras mot utvald målgrupp och riktas mot yrkestitlar, grad av erfarenhet, specifika yrkesfärdigheter och branscher.
 • Din annons hamnar på startsidan hos utvald målgrupp som föreslaget jobb och i mailutskick till de kandidater som har förvalt att få tips om jobb till sin mail.

Bredd

Med Bredd får du fler än dubbelt (+ 100%) så många kandidater som besöker din jobbannons och fler ansökningar till din tjänst. Perfekt när du behöver nå fler passiva kandidater. Baspaket ingår.

+

Facebook

Instagram

Facebook och Instagram är de två största sociala media nätverken och används i stor utsträckning dagligen. Med Bredd når din annonsering tusentals kandidater samtidigt som annonseringen riktas mot relevant målgrupp på ett snabbt och kostnadseffektivt sätt.


Att synas här gör att:


 • Din annons kan riktas utefter till exempel geografi, bransch, intressen och beteenden.
 • Vi kan använda retargeting (återannonsering) för att attrahera kandidater som har varit inne på liknande annonser eller besökt våra karriärsidor. Potentiella kandidater blir på så sätt påminda om att faktiskt söka tjänster som de sedan tidigare visat intresse för.
 • Kandidater tar del av annonseringen direkt i sina nyhetsflöden på Facebook och Instagram men även via stories och messenger.

Premium

Med Premium får du alla fördelar med annonsering på de största jobbsajterna i kombination med annonsering i sociala medier. Det resulterar i en kraftigt ökad synlighet av din annons inför relevanta kandidater samtidigt som ni stärker ert arbetsgivarvarumärke.

+

Adecco.se

Arbetsförmedlingen

Blocket jobb

LinkedIn

Facebook

Instagram

I Premium ingår paketet Bas, LinkedIn Job Slot samt annonsering på Facebook och Instagram.


Att synas här gör att:


 • Du får en större spridning av annonsen i flera olika kanaler samtidigt som vi kan rikta annonseringen och kommunicera med utvald målgrupp.
 • Kandidater tar del av annonseringen på flera av Sveriges största jobbsajter, som föreslaget jobb på LinkedIn och direkt i sina nyhetsflöden på Facebook och Instagram.

Vi svarar inom 2 timmar*

Gäller endast företag


Genom att skicka in formuläret så accepterar du våra villkor kring GDPR.


*Gäller på vardagar 8.00-15.00, därefter senast klockan 10.00 nästkommande arbetsdag. Detta formulär riktar sig endast mot företag.

Behöver ditt företag hitta nästa talang?

Oavsett om du behöver hjälp med din annonsering eller rekrytera en ny medarbetare så tar vi fram rätt lösning för dig. Kontakta oss så berättar vi mer.


Om du söker jobb så hänvisar vi dig till våra lediga jobb eftersom vi inte har möjlighet att svara på jobbansökningar via detta formulär. Om du har andra frågor som jobbsökande, kontakta oss på info@adecco.se.

Adecco
Adecco Group