Rekryterings- och bemanningsföretag i Gällivare

I Gällivare har Adecco under många år byggt upp ett starkt nätverk och har ett gott samarbete med många nöjda kunder. Kunderna finns främst inom industrin, både gruv- och monteringsindustrin, ekonomi/administration samt inom andra branscher. Det efterfrågas både rekrytering och bemanning av både arbetare och tjänstemän.

Genom att vi finns lokalt, har vi god kännedom om branschernas behov och vår målsättning är att få människor och företag att växa. Viktigt för oss, är att få vara ute i kundens verksamhet och på så sätt förbättra och utveckla vårt samarbete. Oavsett kundens behov, täcker vi snabbt upp med kompetenta medarbetare och hjälper dem lyckas med rekryteringen eller när de tillfälligt behöver förstärkning.

Adecco i norr har ett starkt samarbete mellan kontoren vilket gör det enklare att flytta kompetens från kuststäderna till Gällivare/Malmberget. Vi hjälper dig som arbetsgivare att hitta rätt person på rätt plats.

Oavsett om du är arbetsgivare, arbetssökande eller bara nyfiken på vår verksamhet, så är du varmt välkommen att kontakta oss!

Petter Andersson

Kontaktperson

Petter Andersson

Regional Branch Manager


petter.andersson@adecco.se 073 - 804 01 58

Vad kostar egentligen bemanning och rekrytering?

Hur mycket kostar det att rekrytera en ekonomiassistent? Vad blir månadskostnaden om du hyr in tre lagerarbetare? När du använder vår priskalkylator får du ett uppskattat prisintervall för en mängd olika yrkesroller.

Rekrytering och bemanning i Gällivare

I Gällivare har Adecco under många år byggt upp ett stort nätverk och har ett gott samarbete med många nöjda kunder. Kunderna finns främst inom industrin, både gruv- och monteringsindustrin, men även inom andra branscher. Det efterfrågas både rekrytering och bemanning av både arbetare och tjänstemän.

Genom att vi finns lokalt, har vi god kännedom om branschernas behov och vår målsättning är att få människor och företag att växa. Viktigt för oss, är att få vara ute i kundens verksamhet och på så sätt förbättra och utveckla vårt samarbete.

Oavsett kundens behov, täcker vi snabbt upp med kompetenta medarbetare och hjälper dem lyckas med rekryteringen eller när de tillfälligt behöver förstärkning. Vi hjälper dem att hitta rätt person på rätt plats.

Oavsett du är arbetsgivare, arbetssökande eller bara nyfiken på om det finns nya spännande jobb på gång, är vår dörr alltid öppen och du kan komma in på en kopp kaffe.

Välkommen att höra av dig!

Vi svarar inom 2 timmar*

Gäller endast företag


Genom att skicka in formuläret så accepterar du våra villkor kring GDPR.


*Gäller på vardagar 8.00-17.00, därefter senast klockan 10.00 nästkommande arbetsdag. Detta formulär riktar sig endast mot företag.

Behöver ditt företag nya medarbetare?

Oavsett om du behöver hyra in eller anställa hittar vi rätt person för jobbet. Kontakta oss så berättar vi mer.


Om du söker jobb så hänvisar vi dig till våra lediga jobb eftersom vi inte har möjlighet att svara på jobbansökningar via detta formulär. Om du har andra frågor som jobbsökande, kontakta oss på info@adecco.se.

Vi som arbetar på Adecco Gällivare


Petter Andersson

Regional Branch Manager / Kontorschef

petter.andersson@adecco.se 073 - 804 01 58

Kontorsansvarig, personalansvar, avtalsansvar och försäljning.

Stina Nilsson

Business Manager / Konsultchef

stina.nilsson@adecco.se 073 - 684 77 45

Försäljning, driftansvarig för våra kunder och personalansvar för våra konsulter.

Filip Johansson

Recruiter

filip.johansson@adecco.se 073 - 684 70 01

Rekryteringsansvarig till bemanningen

Anna Roslin

Talent Agent / Rekryteringskonsult

anna.roslin@adecco.se 073 - 684 77 48

Rekrytering, search och tester

Inger Bergman

Administrator

inger.bergman@adecco.se 072 - 727 33 01
Adecco
Adecco Group