Varning! Vi har blivit uppmärksammade på meddelanden i sociala medier från personer som utger sig för att vara rekryterare hos Adecco. Dessa personer har inget samröre med Adecco. Blockera eller anmäl gärna dessa konton. Alla lediga tjänster hittar du som vanligt här på vår hemsida.

CONTENT

Sofie Brange – ny Hållbarhetschef på Adecco Group Sverige

Adecco Group Sverige värvar Sofie Brange till rollen som Hållbarhetschef. Sofie har över 10 års erfarenhet med att jobba med kommunikation och samhällsfrågor och kommer senast från medieföretaget Clear Channel. Där arbetade hon under sju år med allt från hållbarhet, varumärkesfrågor och public affairs. Dessförinnan var Sofie kommunikationskonsult på JKL (Kekst CNC).

– Det känns väldigt roligt att ta mig an hållbarhetsfrågorna på ett företag som Adecco Group där mångfald och inkludering är ett högt prioriterat område – och en del av bolagets DNA och affärsmodell, säger Sofie Brange, och fortsätter:

– Sverige står dessutom för stora utmaningar med bland annat kompetensbrist när klimatomställningen gör om arbetsmarknaden, och en del av mitt arbete kommer bli att visa hur vi på Adecco Group kan spela en viktig roll för de gröna näringarna.

Malin Persson, CEO för Adecco Group Sverige säger:

– Vår absoluta ambition är att hållbarhetsarbetet ska genomsyra hela vår verksamhet, vilket är ett måste om vi ska uppnå vår vision om att skapa framtidens jobb för alla. Rekryteringen av Sofie är därför en viktig pusselbit i vår fortsätta hållbarhetsarbete och särskilt med tanke på den gröna omställningen som sker av arbetsmarknaden.

För ytterligare frågor kontakta Sofie Brange direkt:

070-285 29 59
sofie.brange@adeccogroup.com

Om The Adecco Group

The Adecco Group är en av världens ledare inom kompetensförsörjning och möjliggör 3,5 miljoner karriärer årligen. Koncernen verkar i 60 länder och legat på Fortune 500s globala lista i 20 år. I Sverige består Adecco Group av Adecco, Modis, Badenoch + Clark, Pontoon och erbjuder därmed holistiska och specialiserade lösningar till företag och organisationer som behöver lösa tillfälliga kompetensbehov eller långsiktigt rusta sig för framtiden. Vart och ett av dessa varumärken erbjuder en nischad kompetenslösning inom rekrytering, bemanning, outsourcing, specialistkonsulting och executive search. Adecco Group Sverige har 3 000 anställda på 31 kontor över hela landet. Vi drivs av ett starkt syfte - Framtidens jobb. För alla. Idag.

Skribent
Adecco

Relaterade artiklar

Copyright © Adecco Sweden